От последните минути: България ГОНИ ФОНДАЦИИТЕ на СОРОС! Виж Тук:

21

Същото се случва и в САЩ: Стотици хиляди призоваха Вашингтон да лиши мултимилиардера „филантроп“ от американско гражданство. Русия първа закри зловредните НПО-та!

Стотици хиляди американски граждани поискаха  от президента Доналд Тръмп да лиши международния спекулант и мошеник Джордж Сорос от американско гражданство и да го изгони от страната заедно с цялото му семейство.

Хората настояват също Тръмп да забрани на Сорос да прави бизнес в САЩ, за да спре да купува политици и чрез тях да работи против националните интереси на американския народ.

Организаторът на протеста, композиторката Ванеса Фелтнер заяви, че не иска повече да гледа как Сорос и неговите фондации унищожават традиционните християнски ценности на Америка.

Ванеса твърди още, че тя и сънародниците й не искат да живеят в страна с широко отворени за всякакви терористи граници, и че „Отвореното общество“ на Сорос, заедно с другите му НПО -„фондации“ се опитва да унищожи свободния дух на американците, както и самото съществуване на САЩ като независима държава.

Според Ванеса Фертнер крайната цел на вилнеещият по цял свят магнат е да превърне САЩ в колония на транснационалните компании. След което няколкото крупни олигарси да използват военната мощ на Щатите, за да покорят държавите в Европа и света.

Смелата композиторка твърди, че Сорос е заплащал масовите безредици и бунтове в Източна Европа и разрушаването на държавите в Северна Африка и Близкия Изток, вследствие на което загинаха няколко милиона невинни хора. А сега, според нея, всичко това заплашва и САЩ.

Фондацията на Джордж Сорос „Америка за България“ върши точно същото и в нашата държава: Подкупва политици, купува национални телевизии, вестници и информационни сайтове. Поддържа финансово-социологически и политологически агенции, организира финансови катаклизми от рода на кризата и хиперинфлацията по времето на Жан Виденов… Вследствие на което пострадаха и продължават да страдат милиони обикновени българи. Сорос финансира и създаде в България мрежа от неправителствени организации – НПО, които работят против своята страна и своя народ, като защитават „ценностите“ на неолиберализма и глобализма. Разяждат основите на държавността… И така унищожават безсрамно България!

Припомняме всичко това, не защото българските граждани не го знаят, а защото първата ни задача като гражданско общество трябва да е да се борим за изгонването на соросовите фондации и НПО-та от България. За да оцелее българската нация. Защото и наследниците на ацтеките днес живеят в Мексико на териториите на своите прадеди, но отдавна вече не са носители на духа на онази високо-развита средновековна имперска нация, а просто биомаса- само генетично, но не и духовно свързана с някогашните ацтеки. И ако Сорос продължи още няколко десетилетия своята зловредна дейност в България, ние ще сме следващият духовно заличен народ на планетата.

Припомняме и още нещо: Президентът Румен Радев заяви, че политиката на България трябва да се прави вътре в страната и да се защитава навън. А не обратното! Това означава и че трябва час по-скоро да се прогонят фондациите на Сорос от страната. Защото всяка година те усвояват милиони долари, които хвърлят за разяждане основите на Българската държава чрез влияние върху БЪЛГАРСКАТА политика.

Близко до ума е, че много по-лесно ще се преборим с корупцията, например, когато сведем до минимум политиците, които Сорос корумпира. Много по-лесно ще се измъкнем от блатото на мизерията, ако народът и управляващите рамо до рамо и в съглашение защитават националния интерес на България. Без намесата на демоничния магнат и неговите пари.

Ние знаем, че борбата с този мултимилиардер, който е пуснал пипалата си навсякъде по света ще бъде трудна. Още повече, че плътно зад него стоят определени кръгове на ЦРУ. Но ние, българите, като народ и като държава, сме се измъквали и от много по-трудни и невъзможни за отиграване ситуации. Защото българският дух е твърд като кремък. И непобедим, когато защитава своята родина. За справка- виж историята на третото българско царство.

Има и още нещо, което е много важно: Ние не сме сами в тази борба. На наша страна е великата руска държава и нейният харизматичен лидер Владимир Путин.

Ще припомним, че фондациите на Сорос бяха прогонени от Руската федерация. А всички вестници, радиа, телевизии и сайтове, които получаваха пари от други държави, бяха обявени за ЧУЖДИ АГЕНТИ. И списъците с имената на десетки спонсорирани от фондациите на Сорос медии, социологически агенции и политолози бяха разпространени из цяла Русия. За да знаят хората кой и с каква цел ги лъже и манипулира. И всичко това руснаците облякоха с един простичък, но изключително правдив и ефективен закон, гласящ: „Забранява се на НПО-тата да получават финансиране извън границите на Русия“. След приемането на този закон 90 % от фондациите сами прекратиха своята дейност, с което признаха, че са заработвали като чужди агенти срещу интересите на собствената си страна.

Сега същото искат да направят и американците. Въпреки че са  несравнимо по-мощна държава от нас. Защото също като руснаците и като нас, те чувстват огромната заплаха, идваща от Джордж Сорос, който е агент на могъщите транснационални компании и уолстрийтовски банкстери.

Могъща Русия и могъща Америка обявиха Сорос за заплаха за националната си сигурност.

И ние, българите, трябва да последваме техния пример.

И да направим първата стъпка към спасяването на българската нация: Да изгоним Сорос и фондациите му от България. Ако искаме нашата страна да започне да се измъква от блатото на бедността и мизерията. Ако искаме да запазим нашата мила родина за децата ни.

Втората стъпка трябва да е създаването на икономически и след това политически съюз с нашата славянска и православна посестрима Русия. Защото без съюз с Русия, не можем за говорим за икономическо възраждане на България.

Затова и президента Румен Радев вчера разговаря с посланика на Руската федерация в България Анатолий Макаров. Защото руският пазар се нуждае от нашите селскостопански и промишлени стоки. А ние имаме нужда от руския пазар, за да възродим селското стопанство и промишлеността си. Интересът е взаимен. А отношенията ни са дружески и  братски.

Ето защо никой вече не е в състояние да ни попречи или да ни спре. Да, България ще пребъде! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

21 КОМЕНТАРИ

 1. Инките са цивилизация, съществувала на територията на Перу. На територията на Мексико е процъфтявала цивилизацията на ацтеките.
  :)) :)) :))

  • До Таnya M. Learn : Благодарим Ви за уместната забележка. Грешката е отстранена.

 2. Добре звучи, но няма да стане! Българите са свикнали да плюят и коментират, но не и да се борят за правата си! За това ще изчезнем като народ и държава на повече от 13 века.

  • Ще Стане , ще стане ! От половин Европа , го Изгониха. Последно Унгария му би шута ! България – няма да Изчезне ! Никога ! Това искам много добре да го знаете. Това с Сводките на ЦРУ – как сме били ,Изчезвали’ – е Пълна Глупост – и ,Активно Мероприятие’.

   • Закон , арести на тези които са вземали пари и работили против България , и за няколко месеца , няма да има Сорос.Въпросът е да се започне.

 3. За ликвидирането на тия гниди трябва да се действа безцеремонно и брутално! Дано и президентската институция е прозряла истината за фондациите на сорос, като БХК, „Отровено общество“ и всякаква подобна сган. Много се надявам Президента Радев да получи подкрепа и съдействие от българите за прогонването на тези гадове от България!

 4. Така наречените неправителствени организации на Сорос в България, работещи за подриването на българската държавност всъщност се финансират и от нашата държава, от нашите данъци благодарение на нашите продажни политици. Незабано трябва да се спрат всякакви държавни пари за тези антибългарски организации и да се забрани финансирането им от чужбина!

 5. Дай Боже,и нашите продажни политици да го изгонят от България.

  • Стоянчо, това са две взаимно изключващи се неща – да са продажни и да свършат нещо на ползу роду! Ако случайно го направят, ще бъде защото някой друг ще ги купи на по-висока цена.

 6. IDEALNO OBIASNENIE.BLAGODARIM VI ,NO MOIAT SAVET E GRAMATI4ESKI.NEKA EDNO SLOJNO IZRE4ENIEBADE RAZDELENO SAS ZAPETAIKA, A NNE S TO4KA,ZASTOTO S TO4KA ZVU4I KATO NEZAVARSENA MISAL. DANO VI POMOGNE SAVATA MI.

 7. ТОЗИ МИРИШЕ НА ПРЪСТ.И СКОРО ПРЪСТА ЩЕ СТАНЕ НЕГОВ ПОСТОЯНЕН ДОМ.ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА.

 8. Той мирише на пръст но има потомство и обкръжение които ще продължат да сриват света в българия трябва всички които са получавали финансиране от този злодей да зяпат работа в управлението на българия и в медиите за всички тези предатели на родината и народа работили за чужди интереси само затвор и конфискация на имуществото не повече от едно жилище и работа само в производството само така можем да върнем доверието на народа към управляващи

 9. Къв е тоя Иво, нарекъл се „Македонски“, тия небивалици сам ли ги съчинява или ги преписва от Первый канал?!

 10. На какво ниво в България са се разпрострели соросоидите , и кои са хората поименно финансирани от сорос .Знаелисе също кои български олигарси имат общо с змията .Назовете ги публично . точно така прогонване завинаги от тук .

  • Влезте в сайта на „Америка за България“ и ще видите по години НПО-фондациите в България, които получават грантове от тази организация. После вижте срещу всяка такава фондация кой е в управителния й съвет, кой е шеф и прочие. Така пред очите ви ще лъснат имената на много популярни социолози, политолози, културни дейци, журналисти, политици и прочие продажна паплач. Така ще ви стане ясно защо всеки един от тези хора, като излезе по телевизията бръщолеви дословно същите глупости (опорни точки), които бръщолевят и останалите НПО-гранто-получатели. Казано с три думи- ДОЛНА СОРОСОИДНА ПАПЛАЧ.

 11. Реално Тръмп е издигнат и поддържан от традиоционната лобистка фирма на Републиканците, „Black, Manafort, Stone and Kelly“. Това са хората, които са били ядрото на всяка републиканска кампания от Никсън, през Рейгън, Дж. Буш-старши, Буш-младши и всички които не са били избирани в крайна сметка, като Боб Доул например.

  „Black, Manafort, Stone and Kelly“ са финансирани от мърсни пари, включително пари от диктаторски режими, платени като хонорар за лобиране в Белия дом, са именно най-мръсната страна на лобистките групи във Ваншингтон. Кампанията на Тръмп и стратегията му за печелене на изборите е изцяло създадена от същата тази клика. Самият Роджър Стоун съвсем не крие, че кампанията е била базирана на лъжи и очерняне на политическите опоненти, на лозунгарстване и на насаждане на страх, като се използват най-низките страсти на по-необразовната част от населението. От тази гледна точка, твърденията, че Тръм не е част от статуквото и елита на републиканците са просто безумни. Тръмп е квинтесенцията на всичко най-мръсно в лобистаката мафия на републиканците във Вашингтон.

 12. Доналд Тръмп, знамето на модерния псевдо-антиглобализъм, е застъпник предимно на неолиберализма и корпоративния интерес. Тръмп застава зад намаляване на данъците на корпорациите и на най-богатата част от населението в момент, когато корпоративините печалби в САЩ са на исторически връх. Неговата политика включва дерегулация, предимно на банковата система (откъдето избухна финансовата криза през 2008г.), както и на премахване на регулации съварзи с околната среда. Тръмп застъпва и отмяната на задължителното здравно застраховане, т.нар. Обамакеър, и заменянето му с частни застраховки.

 13. Сам по себе си Шорош е дърт, тотално издухан, алчен евреин и ако не са ФАЩ, не би имало причина той да съществува със своите „фондации“! Той е проект на американската колониална империя, а „борбата“ против него е камофлаш за промити, черепни кухини!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *