България вече си има своята Мис Травестит!

0

травеститиПървият конкурс за най-красиви травестити  се праведе в София. Името му бе  “ID’s Drag Race”, свързано с подобния  риалити формат, собственост на американската звезда  – Ру Пол.

Над 300 гости бяха дошли да се насладят на събитието и да имат за какво да си говорят после, а голяма част  от  желаещите да гледат сеир  не можаха да влязат в препълненият микс клуб, който беше домакин на шоуто.

Сред избраните гости бяха видяни  и звезди от шоубизнеса ни, певицата Йоана  в компанията на стилиста Вили, който е отговорен за стайлинга на много известни певици в това число и на Андреа. В заведението беше  и певицата Виолета, засега прекратила кариерата си и играеща ролята на съпруга на Ники Китаеца, който стои в Брадъра, светският хроникьор и редактор в сянка на „Голямата Уста” Мондьо също бе сред гостите, облечен доста акстравагантно, а  най-отпред пред сцената се кипреше в още по-стряскащ тоалет  моден експерт с харлив  език – Валентин Кулагин.

Жури на конкурса бяха Елза Парини, един от първите мъже у нас, който се превърна в жена и бизнес дамата Ваня Червенкова, която напоследък пък се подвизава навсякъде. Третият съдия в журито бе избран  от публиката. На тях се падна трудната задача да определят трите най-ефектни и фамозни претендентки за короните. Общо  финалистките бяха шест, а отаналите отпандаха на кастингите.

Втора подгласничка стана 22-годишната  Малена Блонд от Разград. Мястото на първа подгласничка  бе дадено на Анита Хоанг от Варна, родена  от смесен брак на виетнамец с българка. Тя се представи с ефектно изпълнение на песента  на Мария Илиева – „Играя стилно”.

Победителката Кармен се окичи с голямата корона и ще се снима в специална фотосесия за календара на клуба за 2015 година. Тя успя да грабне  журито и публиката с ефектната си визия и грим и перфектно артистично изпълнение на сцената

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *