Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

България без българи – мисията приключена! Шокираща статистика на демографския ни Срив:

Лошите новини за България идват и се повтарят със завидна и жестока последователност. България е без българи.

Международната платформа Worldometr.info, която събира статистически данни по целия свят, публикува карта (виж долу в статията-б.р.), която ясно показва как населението на различни страни в Европа се е променило през последните 30 години – от 1990 г. до 2020 г. България е загубила 45 % от населението си.

Страната ни е на първо място в света по смъртност на населението с 15,3 промила през 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000.

Това означава, че България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света, което е дори по-страшно и от най-високата световна смъртност.

Съчетанието на двата показателя дава контурите на най-страшната катастрофа в историята на България – демографската.

Средната продължителност на живота у нас е 74,5 години, като при мъжете тя е 71,2 години, а при жените – 78 години.

Според официални данни населението в България е под 7 млн. души, но реално е около 5 млн.

България вече не съществува като държава и нация.

За това предупреждаваме от 25 години – България е ликвидирана, мисията е приключена. Виновникът е мафията (евроатлантическата колониална администрация, назначена у нас за управляващи) и нейните покровители в САЩ и в Брюксел.

Става дума за планирана операция за унищожението не само на Русия, но и на Източна Европа, независимо от сегашната прозападна ориентация на втората. Неслучайно днес най-унищожени икономически и демографски са именно бившите социалистически страни – България, Румъния, Словакия, Беларус, Унгария, Полша, Украйна, Сърбия, Словения, Естония, Литва, Латвия, Молдова…

Крайно време е да се разбере за какво става дума – жертви сме на война на унищожение. И отново най-жестокото потвърждение за нея е от България, която е в безпрецедентна демографска катастрофа, без шанс да я преодолее.

До 2050 г. българите ще изчезнат като нациообразуваща съставка и държавотворен етнос и ще ги изпревари само държавността на България. Така си „отиваме в нощта“. Чудеса в демографията не се случват. Тук са нужни десетилетия да се спре сривът, което, при сегашната структура и тенденции, е невъзможно.

Нещата са наистина страшни…

България се оказа болният човек на Европа. Раждаемостта в България падна до равнища, които не са били регистрирани и по време на войните. Българите престанаха да раждат и да отглеждат деца.

Това е световен рекорд. България, която имаше население от 9 милиона през 1985 г., сега има по-малко, отколкото през 1945 г., т.е. непосредствено след Втората световна война, която беше национална катастрофа, докарана ни от монархо-фашизма на Борис ІІІ.

По-кризисна страна не е имало в Европа през последните 90 години. Няма и да има през следващите 50 години.

Реално ситуацията в България е екстремният израз на онова, което се случва с повечето източноевропейски нации.

Защо депопулацията е така характерна именно за Източна Европа? Защото този процес е най-характерен за неоколониализма, в който тези държави попаднаха след 1990 г.

В страните от Източна Европа жизненото равнище се държи на ниско равнище, което увеличава смъртността, намалява раждаемостта, принуждава „новите европейци“ да стават доставчик на гастарбайтери да мият дебелите задници на западноевропейците, да стават пазачи, келнери, градинари, санитари и прочее слуги.

На второ място, в Източна Европа вече няма нищо полезно за паразитиране, освен евтината работна сила.

На трето място, процесът на депопулация е стимулиран от глобализирането, което превръща Източна Европа в демографска пустиня.

На четвърто място, тази територия се „чисти“ за всеки случай, ако настъпи геофизическа или климатична катастрофа и се появи необходимостта от масово преселване от Запад на Изток.

На пето място, за западните паразити е необходимо да унищожат навреме цивилизационния идеологически, икономически и религиозен конкурент. А конкурентът на умиращата Европа е само един – Евразия. И, тъй като Източна Европа винаги е била естествена зона за влиянието на Русия, съответно е необходимо депопулиране на тази територия.

От 29 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Държавата престана да е партньор на народа си, а се превърна в негов мъчител. Отговаря му с корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 %, а останалите 99 % се лумпенизират и нямат мотивация за живот.

Отговорът на въпросите „Кой е виновен?“ и „Какво да се прави?“ е прост и страшен.

Отговорът е, че държавата на мафията ГЕРБ трябва да бъде убита заедно с Шайката… и то колкото се може по-бързо… за да не убие нас!

Тази неолиберална продънена и крайно порочна държава трябва да бъде смазана и унищожена без всякаква милост.

Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност – първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС – първи, по спад на трудова заетост – първи. По скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления. Начело на правителството един дебелогъз и нагъл селски бандит.

Това е и отговорът на въпроса „Какво да се прави?“. Той може да бъде поставен и иначе – „Ние тях, или те нас?“, като в двата въпроса и тяхната последователност се крие отговорът. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за България без българи – мисията приключена! Шокираща статистика на демографския ни Срив:

  1. Анонимен Отговор

    05.06.2020 в 1:48

    КАТО НЕ СЕ МАХА ДЕБЕЛОГЪЗИЯ БЪЛГАРОУБИЕЦ И МАФИОТСКАТА МУ ХУНТА ГЕРБ НА СОРОС ДА БЪДЕ РАЗСТРЕЛЯН ТОЙ ИЛИ БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ЗАРАДИ ЕДИН ПСИХОПАТ ДА ИЗЧЕЗНЕ БЪЛГАРИЯ ТОВА Е РЕШЕНИЕ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *