Българин се бори за сина си, даден на приемно Гей Семейство с двама Чернокожи бащи в Холандия! + ВИДЕО

6

Българче живее от две години в приемно семейство в Холандия с двама чернокожи бащи. Това съобщи бащата на момчето Николай по Нова тв. Мъжът се опитва да върне сина си от години. У нас той е получил родителските права, но решението на българския съд не се признава от Холандия и сина на Николай остава да живее там, въпреки че майка му е загинала в катастрофа.

„За последно видях детето през август 2013 г. В един момент загубих всякаква връзка и се наложи да го обявя за общодържавно, а по-късно и за международно издирване“, разказа бащата. Преди 6 години той се разделил с майката на сина си, която по-късно починала.

„На първа инстанция съдът в Хага определи детето да бъде върнато в България. На втората обаче, за голямо мое учудване, съдът отказа да върне детето“, сподели още бащата.

В писмо до Нова тв., холандската служба за Защита на децата отказа да коментира случая с мотив, че нямали практика да предоставят подобна информация на медиите. Препоръките си давали само в съдебна зала, на закрити заседания, с цел да предпазели децата. Колегите им от българската Агенция за закрила на детето също са изискали мотивите за взетото решение, както и информация дали на момчето са създадени условия за запазване на българската му идентичност. До този момент обаче отговор така и не са получили.

Николай е решен да се бори за сина си докрай

Преди две седмици решение на съда в Ротердам прекрати родителските права на Николай. Според решението, бащата упражнявал психологически натиск върху детето, с цел то да пожелае да се върне в България, докато момчето само проявявало желание да остане. Спомените от биологичния му баща, провокирали у него страх и безпокойство, а с приемните си бащи чувствал стабилност и привързаност, пише в решението.

Шанс за промяната му ще има на обжалване през октомври. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Спомнете си кой ни вкара в ЕС, кой подписа един милион глупави документа и назначи пазач за водач? Трагедията на един баща и детето му, не се дължи на външни фактори, въпреки тяхната агресивна „помощ“. За всичко са виновни българи и български граждани, поставили собствените си интереси пред общите, народните. Врагът ни гледа от огледалото!!!!

    • Щом не скачаме на бойна нога да убием врага, значи сами сме си врагове. Съгласен съм с вас, Иван.

  2. Не е от сега. През 2012-а година се борих за две деца в Холандия. Бяха изведени от семейство на българка, омъжена за холандец, зъБолекар, и дадени – едното в „Детска грижа плюс“ – прилича на затвор – отвън е с телена ограда, а другото – 2-годишно беше тогава – на безработна холандка с приятел негър от Кюрасао.
    Преборихме се ние, гражданите – не държавата!

  3. Какъв е този ужас!?!Татова дете е български гражданин. И ако бащата го е „притискал“ да се върне при него, то български съд трябва да реши дали да е с баща си или в българско приемно семейство. Това си е отвличане на български деца.

  4. Отиди и си го вземи…ако се беше случило на мен …бих направил така…без децата ми ,няма живот за мен…
    Гейовете командват целия свят…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *