Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бунт в ЕС срещу България! Спират Еврофондовете заради Чутовните Кражби на ГЕРБ!

И на западните господари им дойде до гуша от Бойко Борисов и ГЕРБ! Финландия е третата държава от ЕС, която се обяви за спиране на еврофондовете към България, защото парите не се използвали по предназначение, а се крадяли от политическата върхушка и олигарсите й!

„България от години не бележи ръст. Няма истинска икономика, а работни места се откриват, само колкото да усвоят пари от Еврофондове“, коментира се в статия във финландската преса със заглавие „До кога ще издържаме Балканите“.

Финландия негодува и от факта, че разполага само с 13 евродепутати, докато „хранениците“ от България – със 17. Северната държава се е заканила да спре вноските си за ЕС, ако порочната практика продължава. „Парите за България потъват в джобовете на политици и олигарси, а съда и прокуратурата умишлено прикриват корупционните практики“, казва се още в изобличаващият материал за България във финландската преса.

Преди дни австрийският канцлер Себастиан Курц се обяви за спиране на Еврофондовете за страните от Източна Европа, в това число и България. Според него, за да може ЕС да преодолее финансовата дупка, която се отвори в съюза след Брекзит, има само два варианта – или вдигане на вноските за членство, или спиране на парите за Източна Европа.

Но тъй като увеличението на членския внос ще се усети най- силно от богатите западни държави, Курц предлага просто да се „врътне кранчето“ за източните страни. „И без това парите не се използват за икономически ръст, а се крадат от местните олигарси“, коментира австрийският канцлер.

В същото време, България отчаяно настоява да се увеличи членския внос за ЕС, за да продължи да разчита на Еврофондовете.

ГЕРБ силно са се притеснили, че ако от Брюксел ги отрежат, вече няма да има какво да „усвояват“. Защото, нека да си го кажем – българските граждани не видяха абсолютно НИЩО от благата на ЕС.

Кумгейт – как се усвояват еврофондове от ГЕРБ

Само една т.нар. магистрала, която е толкова разнебитена, че в сравнение с аутобаните на Запад, прилича на черен, коларски път. Села с по 20- 30 старци се сдобиха с футболни игрища. Дори парите за саниране изчезнаха някъде – без никой да обясни какво се е случило с тях. Вероятно, както в Хасково, или Септември, са потънали в банковите сметки на роднините я на депутати, я на кметове или министри от ГЕРБ.

За сметка на това, парите за вноската за членството ни в ЕС, идват от нашия джоб! Плащаме си, за да ни краде шайката на ГЕРБ! Така излиза! А сега настояват да се вдигне още вноската, за да продължат на спокойствие да крадат от еврофондовете. И пак за наша сметка!

Но парите за България, така или иначе, ще намалеят. Защото сега от ЕС са решили да приемат Сърбия и Черна гора и се очаква реките от милиарди евро да текнат към тях. Тогава ще видим какво ще правят от ГЕРБ? Най- вероятно доброволно ще сдадат властта и ще побързат да се скрият в миши дупки. Е, и като за последно, ще се опитат да „цапцаросат“, каквото могат. Или ще се „пребоядисат“ за една нощ и от бесни евро- атлантици, ще станат яростни русофили и евразийци.

Но тези циркове вече сме ги гледали. И ако сме си взели правилната поука от тях, ще има СЪД! НАРОДЕН! Skandalno.net

Надя КолеваSkandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Бунт в ЕС срещу България! Спират Еврофондовете заради Чутовните Кражби на ГЕРБ!

 1. san Diablo Отговор

  15.02.2018 в 13:07

  НЕ СЕ ЛИ НАКРАДОХТЕ,НЕ СЕ ЛИ НАЯДОХТЕ, ЛАКОМИ ГАДОВЕ? кКЪВЧИЦАТА НА НАРОДА ИЗПИХТЕ, МРЪСНИЦИ!

 2. НАРОДЕ????

 3. Дочо " Болшевика" Отговор

  15.02.2018 в 19:11

  Тия Финландци луди ли са. Как смеят да се опълчат срещу бат Бойко . Да се молят да не е разбрал какво са казали че иначе лошо им се пише. Ще ги разхвърля като книжни птички. Ще обиждат че нашите мили господари били крадели. Ама няма такова нещо. Ако не вярват да питат главния прокурор и той ще им каже че това са долни инсинуации. Всичко у нас е само цветя и рози, щастие и всенародна любов към милите ни управници- нашите господари.
  Вива Куба. Да живеят всичките Герберета по всичките земни кълбета.

 4. Анонимен 1 Отговор

  17.02.2018 в 5:25

  „Финландия негодува и от факта, че разполага само с 13 евродепутати, докато „хранениците“ от България – със 17.“
  А, какво означава това? Не означава ли, че някой стои зад гърба на тези крадци и мошеници които ни съсипаха държавата. Защо Финландия не каже на европейските и американските господари, да наредят на ЕС да дава парите директно на нуждаещите се и за нуждите на икономиката, та крадците и мошениците да нямат достъп до тях. Явно това не е в интерес на световните господари. Тяхната цел е намаляване на населението на земята. Това може да стане чрез епидемиите с които заливат света, чрез глада и мизерията в страни като България, чрез създаване на войни между две страни като подпомагат финансово и едната и другата, или вземат страната на по-слабата. Освен избиване на населението другата цел на участието в повечето войни е заграбване на природните богатства от страните на които е помогнато да спечелят войната, или от тези които са я загубили, или от двете едновременно.

 5. Стефания Отговор

  19.02.2018 в 14:49

  Хубаво е написано. Но това са само приказки. Българина чака спасение от някой друг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *