Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Брюксел НАНЕСЕ Най-Бруталния УДАР на България! ТАЕН план ЛИКВИДИРА…! Истината ще ви Разтърси:

През декември брюкселските чиновници тържествено обявиха, че е създаден нов Европейски стълб за социални права.

С протяжен звън на фанфари, Европарламента прокламира, току-що измислените от него „нови социални права“ за хората, които живеят в страните на Европа. Европейските депутати обещават равни права и достъп до пазара на труда, справедливи условия на труд, социална защита и включване.

Но някак тихомълком, без фойерверки и други дандании, в основните договори на отделните страни с ЕС, бе включен така нареченият „Фискален пакт“. Който на практика унищожава всички „нови социални права“!
Нека отбележим най- напред, че равни права и достъп до пазара на труда имат хората във всички европейски народи. Ние не сме в Африка. Нито в Близкия Изток. Равните права и достъп до пазара на труда не са нещо ново. Лошото е, че България, както и много други източни страни, членки на ЕС, нямат нито местна икономика, нито пазар на труда.

С други думи – в Източна Европа няма работа. Кому тогава са притрябвали тези приказки на брюкселските бюрократи за равен достъп на всички европейци до пазара на труда?

Справедливите условия на труд също са нещо хубаво. Но всички пожелания на европейския парламент за осигуряване на такива условия, си остават само на хартия. Поради простата причина, че в новоприетите страни- членки на ЕС, и пазара на труда, и справедливите условия на труд, се определят не от държавата, а от местните олигарси, които са функция на мултинационалната олигархия. От дебелобузестите чичковци с многото пари, които са обсебили всички държавни институции. И ползват тяхната власт, единствено в своя полза и в полза на менторите си във Вашингтон и Брюксел.

А за социална защита изобщо да не говорим. Защото дивият капитализъм, който властва в България и повечето европейски страни, се подпомага и от правителствата, които уж са избрани от народа. Но в парламентите, вместо народни представители, са се настанили удобно представителите на едрите предприемачи, капиталистите и техните пудели. А в много от случаите, в парламентите се настаняват и самите олигарси. Каквито са родните случаи с Пеевски и Марешки например.

Но нека се върнем на тъй нареченият „Европейски Фискален пакт“, за който медиите не говорят. И който тихомълком бе вкаран в договорите на държавите от Евросъюза. Всъщност, „правата“, за които европейският парламент говори, в широко оповестения Европейски стълб на социалните права, ПЪРВО, остават само на хартия. И нямат никаква сила извън декларациите на брюкселските чиновници.

Но въпреки това, и за да се подсигурят срещу всякакви евентуалности, брюкселци повторно унищожават всяка възможност за влизането на тези права в действие. Чрез така нареченият „Фискален пакт“.

Какво представлява всъщност той?

„Фискалният пакт“ е нещо много простичко. И много ужасно за обикновените хора. На практика, той лишава националните правителства от възможността да разпределят самостоятелно бюджетите на своите държави, съобразно нуждите на гражданите, които живеят в съответната страна. Приоритети на бюджета, като например индексиране или увеличение на доходите, намаляване на данъчната тежест и други подобни, вече няма да се определят от националните правителства. Ще се определят от ЕС. Каквото и да означава вече тази абревиатура.

С други думи, националните бюджети ще се управляват от някакви неизвестни чиновници в брюкселските канцеларии. А ако те кажат, че примерно дългът на някоя държава не трябва да бъде повече от 3% от БВП, това означава само едно: съкращаване на разходите, замразяване на заплатите и пенсиите и ново затягане на коланите за съответната страна.

Тоест, Фискалният пакт е перфиден начин на Запада да удуши националните икономики на държавите- членки, като им забрани да се разпореждат със своите бюджети. И да ликвидира самите държави. Този път окончателно.

Има и още нещо. Много по- опасно. В ЕС започна процес на формиране на така наречената „европейска армия“. Това пък означава, че националните армии на страните- членки на ЕС постепенно ще преминат под командването на Брюксел. А понеже Брюксел се командва от Германия и Франция (а задкулисно най-вече от САЩ), то войските на почти цяла Европа ще бъдат на тяхно разположение. И когато дойде моментът, ще бъдат пуснати срещу Русия. Или поне за подобен план ни подготвят арменските военни специалисти.

В тази „европейска“ армия ще влизат само най- подготвените, обучени и мобилни войскови съединения на държавите- членки. Те ще нанесат първия удар срещу РФ. И ще осигурят време на НАТО да събере целите армии и да нанесе втори удар срещу руснаците. Към този момент вече националните държави ще са ликвидирани. И поставени под върховенството на Вашингтон и Брюксел.

Но за тези зловещи факти не се говори нищо в медиите. Затова ние от Skandalno.net винаги казваме, че Евросъюза, в този му вид, се е превърнал в зловеща машина за унищожение.

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Брюксел НАНЕСЕ Най-Бруталния УДАР на България! ТАЕН план ЛИКВИДИРА…! Истината ще ви Разтърси:

  1. Анонимен Отговор

    09.01.2018 в 19:08

    НАС БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НИКОЙ НЕ НИ ПИТА И НИКОЙ НЕ НИ РАЗЯСНИ И НЯМАШЕ РЕФЕРЕНДУМ КАКТО В ДРУГИТЕ СТРАНИ ЗА СТЮЗИТЕ НАТО И ЕС НАБУТАХА НИ КАТО ОВЦЕ В МОМЕНТА СЪЩОТО ПРАВЯТ И СЪС ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЗА ПЕДЕРАСТИЯТА ДА ИМ ГО ЗАЯВИМ В ОЧИТЕ НА ЕВРОГЕЙМАФИОТИТЕ БЕЗДЕТНИЦИ ОТ БРЮКСЕЛ ЧЕ НЕ СМЕ ЗАКОННИ В ТЕЗИ СЪЮЗИ И ДА ГИ НАПУСКАМЕ НА 18 ЯНУАРИ ГОСПОД НИ Е ПОСОЧИЛ ПЪТЯ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ И ОЦЕЛЯВАНЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО С БРАТСКА РУСИЯ С БРАТУШКИТЕ ЩЕ БЪДЕМ ЗАЩИТЕНИ

  2. Анонимен Отговор

    09.01.2018 в 21:19

    МАФИОТА БОРИСОВ РЕШАВА ЕДНОЛИЧХО И СЕ РАЗПИСВА ОТ ИМЕТО НА НАРОДА ВКАРВАЙКИ НИ В В ДОГОВОРИ СЪЮЗИ ЗАЕМИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ВКАРВА НИ В АДА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *