Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Брюксел към България: Щом не искате Мигранти, ще Давате Пари за Бедна Африка!

„Държавите от ЕС, които отказват да приемат мигранти, ще трябва да се откупуват като внасят допълнителни пари в бюджета на ЕС, а отделно ще ги задължим да инвестират в Африка“. С това заплашиха Германия и Франция в обща позиция днес. А потърпевши от тази поредна безумна европейска хрумка ще са България и държавите от Източна и Централна Европа, които се възпротивиха да подпишат „Пакта за миграцията“. Документ, който ще ги задължи да приемат, дундуркат, отглеждат и развъждат на своя територия пълчища брадати джихадисти.

Германия и Франция поеха голямата приливна вълна от масирания мигрантски поток, който през 2013-2014 г. едва не удави Европа. А когато пришълците, които първом сами поканиха, ги наводниха и започнаха да им тежат, Париж и Берлин захванаха панически да търсят начини да се отърват от тях. И първото, което им хрумна беше да ги пренасочат към васалните си подчинени държави от Източна Европа, дето само на хартия се водят в ЕС.

Първоначалното намерение на Меркел и Макрон беше да се позоват на Дъблинското споразумение, според което влезлите в ЕС мигранти се връщат в държавата от ЕС през която са влезли в съюза. Решение, което пряко засяга България Гърция, Италия и Испания. Но острите реакции на Италия и Унгария, които започнаха да плашат с излизане от ЕС, им дадоха да разберат, че тая няма да стане.

Затова сега Меркел и Макрон опитват да пробутат идеята за откупуване – ако държавата откаже да приема мигранти, се задължава да плаща допълнителни вноски към бюджета на ЕС, както и да финансира проекти за развитието на Африка.

Но ако мнозинството от страните в ЕС решат да се откупят… тогава не е ясно какво ще се случи с поредната брюкселска недомислица. Дори създателите на този абсурден проект признават, че не са предвидили мерки за подобен развой на събитията.

Тази идея обаче си е сериозно отстъпление на Германия и Франция, които първоначално твърдо настояваха всички държави от ЕС да си поделят мигрантите по равно.

Но пък сегашният план очевидно цели пореден финансов удар срещу най- бедните държави в ЕС – а именно страните от Централна и Източна Европа, които категорично отказаха да приемат мигранти точно защото са бедни.

Но ето и още един парадокс: България, най- бедната страна в ЕС и с кошмарно голям брой мигранти в Западна Европа, ще бъде принудена да инвестира в Африка за това, че не желае да приеме нейните мигранти. И те, и ние изнасяме мигранти. Разликата е само в това, че ние сме член на ЕС, а африканците не са. Ами да станат… Брюксел да ги задължи да приемат мигранти… а ако откажат, ЕС да ги принуди да инвестират в бедната Източна Европа. Не, ли?!

Обрулената от немотия България, която по тая причина вече 30 години изнася свои мигранти на запад… България, която не може да се погрижи за собствения си народ, сега ще бъде силово принудена от богатия Запад да приеме негри и араби, за които да се грижи и да им осигури достъп до социалната си и осигурителна система.

И за какво ни принуждават да плащаме? За това, че сектантските неолиберални върхушки в Германия и Франция, под давление на американските глобалисти, най- любезно поканиха всички жители на Третия свят да заповядат в Европа!

Абсурдът е пълен и показва само едно – няма как българския национален интерес някога да съвпадне с колониалните интереси на големите западни сили. А причината е ясна – те са колонизаторите (от 5 века насам) и гледат, и ще продължават да гледат на нас единствено и само като на колония. Затова колкото по-рано ние, българите, напуснем заробващия ни унищожителен Европейски съюз – толкова по-голям шанс имаме да оцелеем като народ и държава! Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Брюксел към България: Щом не искате Мигранти, ще Давате Пари за Бедна Африка!

 1. Иво Жеков Отговор

  08.12.2018 в 9:47

  Браво, Надя! Всички, които познавам, разбира се включително и аз, сме за излизане от кошмарния Европейски съюз! Макар и късно осъзнато, българите няма да се примирим да бъдем роби!

 2. ani Отговор

  08.12.2018 в 21:17

  Излизане веднага!

 3. Галина Отговор

  09.12.2018 в 11:42

  Тия са напълно изкукали. Африка си има природни богатства. Да не ги дават на американците, ами да запретнат ръкави и започнат да работят. Обаче няма кой да им каже. Да ги насочи. Могат да станат богати, но сега от тези богатства се възолват „умните”, крадливите. Ако не бяхме толкова дашни, и ние можехме да сме доста напуред, но …. И мен ми се излиза от ЕС. Никаква файда от него. Само ни разпореждат и забраняват. Писна ми!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *