Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Брюксел ЗЛОБНО: България е НАЙ-ЯРОСТНИЯТ противник на ЕС! Вижте КОЙ воюва срещу КОВАРНИТЕ планове на Запада! Истината ще ви ИЗУМИ!

Проучване на Европейския съвет по външна политика разкри нелицеприятни факти за отрочето на Транснационалните корпорации, наречено за благозвучие Европейски съюз.

Проучването се провежда във всички 28 страни-членки на ЕС. За изненада на авторите си, това изследване на настроенията в държавите членки и респективно на действията на партиите, представени в 28-те парламента, разкрива най-напред, един публично известен, но дълбоко прикриван факт.

Без да искат, авторите на изследването оповестяват, че ЕС, въпреки всички призиви, харти, ценности и уж „демократични“ процедури, изобщо не е съюз на РАВНОПРАВНИ държави. Защото прехваленият „съюз“ се разкъсва от яростна борба между центъра и периферията. От една страна са двете големи държави от Западна Европа, Германия и Франция, които на практика управляват ЕС и заедно със своите сателити Холандия, Белгия, Дания, Швеция колонизират останалите европейски държави. А от друга страна са източноевропейските държави, които съвсем неочаквано за тях, се оказаха в ролята на бели роби на богатия Запад.

Това всъщност е новата битка на европейските държави против западния неоколониализъм и американския глобализъм.

И, съвсем естествено, където има битка, има и лидери. И колкото да не се вярва на нашенските соросоиди и грантаджии, България и най-вече българският народ са лидери в тази безмълвна, но упорита борба за връщане на загубения суверенитет. За връщане на загубената държавност. За връщане на загубената независимост.

Затова Европейският съвет оповести с неохота, че от всички 28 държави в ЕС, най-яростен противник на Запада е България. И по-точно българският народ. А най-много антизападни партии има в България. Именно в България народът отхвърля най-яростно западния либерален модел налаган в обществото от адептите на щатските Транснационални корпорации. Именно в България хората най-яростно отхвърлят глобализма, който е още един начин на янките и техните западни пудели да ликвидират държавите и подложат на тотално унищожение народите им.

Мнозина западни политолози се питат и не могат да намерят отговор на въпроса защо българският народ е толкова голям противник на Запада. Нека тогава да им отговорим ние.

Най-напред моделът на олигархичен капитализъм, който бе натрапен на страната ни, разбираемо унищожи цялата икономика. Унищожи промишлеността, селското стопанство и енергетиката. Унищожи производството и износа. И ни лиши от каквито и да било приходи. По този начин държавата фалира. И макар правителството на Борисов да не признава този факт, истината е, че сега нашата страна няма пари за нищо. И взема в несвяст многомилиардни заеми.

Ние нямаме пари да си купим дори пет – шест самолета, какво да говорим повече?

Второ, ако в страни като Унгария, Словакия и Чехия има смели и решителни държавници-родолюбци като Виктор Орбан например, то в България такива все още липсват. И липсват, не на последно място, поради тоталната преса от натиск, заплахи и подкупи, с които САЩ държат в подчинение всички, които се опитат да станат истински и независими български държавници. Поради това, ролята на правителството в България, е иззета от народа.

Само общественото мнение и натискът, който хората оказват на властта, променят нещата в България в положителна насока. Например избухналата преди няколко години вълна от русофилия в България, принуди много партии и президента Радев да говорят и действат много повече като приятели на Русия. Да искат отмяна на санкциите срещу Русия. Да искат дружески политически и икономически отношения с Руската федерация и нейния президент Владимир Путин, и т.н.

Именно този народен натиск върху властта принуди и ЕС да се опита в един от своите „доклади“ да ни заклейми, а всъщност ни зарадва, като ни нарече страната и народът, които са най-яростните противници на Запада. И най-големите приятели и братя с Русия и руския народ.

Някой ще попита защо е така? Ами така е не само защото сме братя славяни с руснаците. Не само защото имаме общи език, писменост и традиции. Не само защото русите ни освободиха два пъти от унищожително робство, а сега се молим да ни освободят и трети път.

Българите обичат Русия, защото само Русия единствена постъпва винаги честно и почтено с нашата държава. Защото само и единствено, когато сме били в съюз с Русия, нашата страна е просперирала, народът е живял в мир и благоденствие, а суверенитетът и неприкосновеността на нашите държавни граници са били ненарушими.

Защото единствена от всички държави на света, само нашата посестрима Русия има интерес от силна славянска и православна България на Балканите.

Защото Русия и славяните са нашето семейство. Защото ние друго семейство нямаме. И докато сме в ръцете на  Запада, той ще се опитва всячески да ни унищожи.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

8 кометара за Брюксел ЗЛОБНО: България е НАЙ-ЯРОСТНИЯТ противник на ЕС! Вижте КОЙ воюва срещу КОВАРНИТЕ планове на Запада! Истината ще ви ИЗУМИ!

 1. анонимен Отговор

  23.09.2017 в 20:47

  ИВО БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ТАЗИ ГОЛЯМА РАДОСТ ДА СИ ЙИБ И ЗДРАВ МИЛО УМНО БЪЛГАРСКО ДОСТОЙНО ДЕТЕ ПИШИ ПИШИ ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ САМО ТЯ Е НАШЕТО СПСЕНИЕ УРА

 2. анонимен Отговор

  24.09.2017 в 8:18

  БОРИСОВ МАФИОТА ДА ПРОЧЕТЕ ДОСТОЕВСКИ ЗА ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ОСВЕН ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИМА И НАКАЗАНИЯ ВСИЧКИ В ГЕРБ ТРЯБВА ДА Я ПРОЧЕТЪТ АКО НЯКОЙ СА Я ЧЕЛИ ОТ ТУК ОТ ТАМ СЕГА ДА Я ПРОЧЕТАТ СЪС ЗАПЕТАЙКИТЕ2

 3. анонимен Отговор

  24.09.2017 в 8:33

  НОЩА РАЖДА ИЗ МЪРТВА УТРОБА ВЕКОВНАТА ЗЛОБА НА РОБА ГЕРБ ДА ПРОЧЕТАТ И ПОЕМАТА СЕПТЕМВРИ НА ГЕО МИЛЕВ

 4. IVO Отговор

  24.09.2017 в 19:37

  Ey makedonsko lajno, hayde spri s tezi udiwitelni znatzi! NJAKOGA UCHIL LI SI BALGARSKI BE, KELESH NEGRAMOTEN??

 5. анонимен Отговор

  25.09.2017 в 17:37

  РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО НАРОДНАТА ВОЛЯ Е С БРАТСКА РУСИЯ ПРЕЗИДЕНТА ОБЕЩА ДА РАБОТИ ЗА НАРОДА ДЪЛЖИ НИ ГО

 6. Елена Толева Отговор

  26.09.2017 в 20:53

  Народът ни е с братска Русия и това е най-важното!

 7. БОЙКО БОРИСОВ И КОМПАНИЯ ДА ЧЕТАТ ВАЗОВ. КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА, ТЯ Е НАШАТА ОПРА…БОЙКО БОРИСОВ, ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ КАКВО Е КАЗАЛА БАБА ВАНГА. ТЯ ПО-ДОБРЕ ОТ ВАС Е ВИЖДАЛА НЕЩАТА И НИ Е ЗАВЕЩАЛА–НАШИЯТ ПЪТ Е НА ИЗТОК В ЕДИНСТВО С БРАТСКИЯ РУСКИ СЛАВЯНСКИ НАРОД. НЕ ЧЕТЕТЕ САМО „ВИНЕТУ“. УПРАВНИЦИ, УВАЖАЕМИ, ВСЛУШАЙТЕ СЕ В ГЛАСА И ВОЛЯТА НА НАРОДА. СУВЕРЕНА ВИ ИЗБИРА, А МОЖЕБИ ВИ НАЗНАЧАВАТ ОТ БРЮКСЕЛ, ОТ ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ ИЛИ ПОСЛАННИК РУБИН? ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ПРАВИЛЕН ОТГОВОР И ДЕЙСТВИЯ! И УМНАТА, ЗАЩОТО СЛЕД „КОНГРАТЮЛЕЙШЪН „ЩЕ ПОСЛЕДВА ОСТАВКА ,НАЛИ ТАКА, МИСТЪР БОРИСОВ! СИГУРНО НЕЖЕЛАЕТЕ МАТР’РЯЛА ДА ВИ ЗАПОМНИ ЕДИНСТВЕНО И САМО С ВАШЕТО БЕЗГРЪБНАЧИЕ, ПРОДАЖНОСТ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ И ОМРАЗА КЪМ СУВЕРЕНА! БЪДЕТЕ РАЗУМНИ,ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ!

 8. калоян Отговор

  03.10.2017 в 12:31

  Запада, той ще се опитва да ни доунищожи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *