Брутален лъжец! Изобличиха Министър Москов с Документ за Престъпния износ на ваксини! Ще Влезе ли в Затвора?

1

МосковПореден български министър се оказа лъжец и това е здравното ни „светило“ д-р Петър Москов.

По време на парламентарен контрол той заяви  смело и безотговорно, че България не е изнасяла противотуберколозни ваксини като дарение за Турция. Отговорът му е заведен в архивите на парламента и той се е подписал под него.

В същото време, докато Москов лъже и маже, има друг документ, който показва, че сме изнесли ваксините още на 17 септември и министърът знае за това. И не само знае, но се появяват и други съмнения за сделката.

По следите на случая тръгна журналистката от БНТ Валя Яхчиева, но след излъчването на първата част от филма-разследване, то беше спряно и продължението му не излезе на екран. Чак след силен обществен натиск , когато кадри от скандалното разследване излязоха по други телевизии, БНТ се осмели да пусне продължението с месец закъснение и то яко цензурирано. Шефката на БНТ получи Златен скункс от поръчковото соросоидно предаване „Господари на ефира“ по този случай, а дори в цензурираната версия се вижда ясно, че сме изнесли ваксините.

Докато у нас имаше недостиг от въпросните ваксини, в същото време ние сме продавали на Турция. Износът  е станал на  на 17 септември, според данните на  Агенция Митници. Освен всичко друго, това се  е случило  с фалшив документ, който бе показан на екрана. Истинският документ е издаден от Агенцията по лекарствата седмица по-късно, когато ваксините вече отдавна са били в Турция.

Още по-скандално е, че износът е направен като спешна държавна поръчка от подчинената на д-р Москов фирма  Бул Био. Същата фирма е направила и  второ дарение за половин милион лева на Турция също във вид на ваксини.

В свое интервю Москов излъга също, че в замяна на това у нас идват  турски ваксини, които били „на нивото на френските Санофи“. Само че се оказа, че нищо подобно няма, те не само не са на такова ниво, но и са забранени  за внос в ЕС и сега цялата пратка ще бъде унищожена. Партида за милиони. Милиони, които излизат от нашия джоб.

Размяната е сделка тип „кон за кокошка“, като в случая няма и кокошка насреща. Или трябва да бъде изгорена веднага в екарисажа.

След тези нагли лъжи и след мистериозните сделки, в които някой е внасял и изнасял забранени лекарства, след наглостта на един български министър да излъже цял народ, че и комшиите, той може ли да остане министър?

Дайте си оставката, д-р Москов!

Това е единствената мъжка постъпка, която можете да направите от началото на мандата си!

То бяха реформи, то беше чудо!

А, и ако не забравите, дайте си и отпечатъците.

Ако ви се наложи да влезете в болница, или ако случайно в България са останали служби, които ще пожелаят да ви разследват.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *