Брадърът Христо Трифонов обяви война на Черната Златка

0

Златка и ПатрашковаФиналистът в Биг Брадър ол старс  Христо Трифонов  нападна  Златка Димитрова  с иронични изказвания по нейн адрес.

Той бе предизвикан от самата нея. Злати се изцепи в  „Голямата уста“, че той е безинтересен, никой е сред звездите вътре и не заслужава да спечели предаването. И не бил мъж от този век, щом настоявал жена му да му сервира вечеря и забранявал на дъщеря си да си сложи силикон и да корегира тялото си.

Нямам идея за кой  21 век говори Златка, но се надявам че това не е точно векът, в който Букурещ е столица на Виена.“ – отвърна  Трифонов на нападките на плеймейтката.

Освен това Ицо иронично се подигра с нея и заради  победата й в предаването  миналата година. Този формат е имал в историята си далеч по неадекватни победители като Златка например,  затова сега  първото място на Тошко си е напълно в реда на нещата, каза Христо.

Злати  била  силно засегната от казаното в телевизионния ефир. Тя не можела да се побере в кожата си, че все още има хора, които я мислят, че е на онова ниво, на което беше преди две  години. Димитрова се кълне, че сега е съвсем друга и е претърпяла голямо развитие.

Аз се  промених и се образовах и вече знам столиците даже повече от тоя Христо сигурно ги знае. Какъв е той, че ще принизява по този начин победата ми в шоуто? Да се погледне в огледалото що за мъж е и тогава да се напъва да коментира модерните дами като мен. Затвърди ми се мнението, че не е никакъв мъж от този век Христо,  беснеела Златка Димитрова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nKTy9UiVugk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *