Брадърката Лили удари шамар на Николета

0

Лили брадърБрадърката Лили удари доста звучен шамар на бившата си приятелка и работодателка Николета Лозанова.

Известната участничка в два Брадъра и бивша любовница на Боби Ръгбиста не се сдържа и показа острия си език. Най-вероятно тя още си очаква хонорара от “Поверително от НиЛо“ и една от многото измамени от плеймейтката, която взе парите си, но не се разплати с огромния си екип, включително с уж добрата си приятелка Лили. Оказа се, че чувствата между двете са лицемерни, а  брадърката не може да я понася.

„Скъпи ми екс „приятелки“,  които вече  не сте в обкръжението ми и няма да бъдете“ – обърна се неадресирано  доскорошната водеща „Понеже с ограничения си статус на живот,  който се изразява се в клюки, безпочвени коментарчета и жалки опити да си осмислите поредния празен ден, не отговаряте на моя критерий за нормални и достойни хора! „

Да, аз  бях „Клюкарка“ , обаче в тв предаване и това беше моя моментна роля, за която ми се плащаше…А от тази роля  вие не излизате денонощно! Пълен аман и от евтините ви  манипулации и жалки интриги, присъщи  на  „Отчаяни съпруги“, написа остро тя в профила си в социалната мрежа.

Единствената отчаяна съпруга в момента е Николета, която остана без работа и по цял ден дава акъли във Фейсбук. Двете отдавна се карат, тъй като Лозанова не можеше да понесе приказките, че предаването всъщност го прави Лили, която е по-талантлива от нея. Това явно е вбесявало футболната съпруга, която пък разпространяваше, че Лиляна има акцент и не е подходяща  за екран.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *