„Борисов-3“ се КЛАТИ ЯКО отсега! Вижте Кой и Защо ни Назначи пак Бай Х*й за Премиер! ВИЖ ТУК:

2

Докато политическото театро е в разгара си и разни „политолози“ на хранилката на международния мошеник и интригант Сорос, предлагат най-различни и дори безумни формули за съставяне на ново правителство…

Докато вещери, врачки и баячки правят още по-безумни и безсмислени „предсказания“, които дори самите те не могат да разберат…

Докато над българските граждани виси като дамоклев меч невиждана досега  ценова секира и огромен скок на безработицата, заради 40 процентното увеличение на тока…

Докато корабът „България“ трещи и се пука по всички шевове… Някак бавно и полека, почти неусетно, в общественото пространство започна да се настанява втълпяваната ни от слугите на Западния глобализъм теза,  че за управлението на държавата трябват „опитни“ и „печени“ политици.  Като Бойко Борисов, Цецка Цачева, Томислав Дончев, Лилито Павлова, Румяна Бъчварова и други тям подобни, които да изведат страната от тресавището на нечуваната бедност и мизерия. Западните вещери пропускат да кажат само, че това е същото тресавище, в което Борисовите калинки и тяхната безочлива партийка ГЕРБ набутаха страната през последните 10 години.

И както всяка манипулация, тази също подготвя хората да приемат, че новите-стари Борисови министри са най-подходящи да цъфнат отново на власт. И начело с Цецка Цачева да запеят отново песента „Цъфнал ГЕРБ“…

Ноооо, във всяко театрално представление има едно голямо „НО“. Става въпрос за това, че герберите отдавна цъфнаха. И вече прецъфтяха. И 85% процента от българските граждани не искат да имат нищо общо с тази Западна партийна котерия.

Защото да ходиш чак в Малта, да просиш  разрешение от дебелобузестите чичковци с гащи на раета и звезди, за да съставиш българско правителство, си е „подвиг“, на какъвто е способен само Борисов.

Затова ние от Skandalno.net питаме: Какъв БЪЛГАРСКИ премиер ще е той и как ще защитава интересите на нашата страна и на българските граждани, ако още преди да е станал министър-председател, удря челото си в пода и унизително моли брюкселските чиновници да благоволят да го погледнат. И да го „благословят“ отново да граби и руши България.

Дали Али Баба Борисов усеща как „висшата“ брюкселска чиновническа каста само забързано маха с ръце и с все сила се мъчи да го отпъди като досадна муха. Наистина по-голямо унижение и срам нашата родина не е преживявала никога през последните 100 години.

Но какво да говорим за срам при „Винету“, когато народът вече три пъти му показва червен картон, а Бай Х*й все едно, че нищо не е било, продължава да каканиже за това с кого искал и с кого не искал да прави правителство.

Първият път бе през зимата на 2013 г., когато  на улиците на всички големи градове в България излязоха над 200 хиляди души, за да кажат „НЕ“ на Борисов и ГЕРБ. Но какво беше удивлението на всички, когато бодигарда от Банкя се върна във властта през задния вход. Чрез изборни манипулации, заплахи, купуване на гласове, инсталиране  на гербаджии в секционните и районните избирателни комисии. И още един куп такива „дребни“ нарушения на изборното законодателство.

Втората яка плесница за Борисов и неговите калинки беше огромното мнозинство, с което народът  избра президента Румен Радев. И което напълно зачеркна кандидатурата на ГЕРБ Цецка Цачева. Но герберите не признават такова нещо като срам и позор. И отново се подготвиха да се вмъкнат през задната врата в българския парламент.

И накрая, народният гняв, предизвикан от тези унизителни гербаджийски машинации се изля в грамаден протестен вот на току що отминалите предсрочни парламентарни избори. Защото от 2009 г. досега ГЕРБ загуби 700 хиляди гласа. А  „победата“ на Винету, стана с гласовете на десетина процента от българските граждани.

Защото при изключително ниската избирателна активност от около 46-47%, ГЕРБ „спечелиха“ с 33%. Което реално означава десетина-дванадесет процента от всички 6 800 000, имащи право на глас български граждани. А като извадим от тази цифра изборните манипулации, които не спряха преди и по време на самите избори, то цифрата 12% ще стане 8% – 10%, че и по-малко. Около 8-9% е реалната тежест на Борисовата партийка ГЕРБ в България. Без да споменаваме, че държавната и общинска администрация, е масово назначена от ГЕРБ и неслучайно Борисов я разду от 400 хил. до космическите 790 хил- души. (За сравнение в социалистическа България тя е била едва 100-тина хил. служители при 9 млн. население) Но да се върнем на цифрата 790 хил. Ами, ето ги тези 8-9 % клиентелисти, които отидоха до урните и за пореден път избраха ГЕРБ. И са го направили от страх да не изгубят работните си общински и държавни места. А с тях и мижавите си заплати от по 600-700 лв. Защото знаят, че дойде ли нова власт- ще ги смени или съкрати. А при пълното отсъствие на дребен и среден бизнес в България, изгубят ли държавната си работа- тези близо 800 хил. души и техните семейства умират прави!

Без да споменаваме, че над 50% от хората не гласуваха – тоест, пожелаха да гласуват за ГЕРБ. Това е истината, колкото и горчива да е тя за герберите.

На всичкото отгоре кабинетът Борисов 3  нямало да се занимава с нищо друго през целия си нов 4-годишен мандат, освен с българското председателство на ЕС. А, и с избиране на български еврокомисар. И с влизане в Шенгенската зона.

Изобщо с такива и  други подобни щуротии, които  нямат никаква връзка с истинските проблеми пред страната. И само още повече ще влошат и без това критично тежкото ниво на мизерия и безизходица сред хората. Нито дума за възраждане на енергетиката и икономиката. Но пък за сметка на това токът ще се вдига на всеки 6 месеца, което ще прави животът на хората още по-непоносим.

Затова НАРОДЪТ ИСКА Борисов и неговите слуги на Запада ДА СЕ МАХАТ! За да не се наложи отново НАРОДНИЯТ ГНЯВ да се излее в още по-масови улични протести, които със сигурност ще повлекат и спирали на насилието. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. народа в булгаристан 3 пъти си избира тиквата. и никакви 200 хиляди не са го „свалили“ в булгаристан протест без$ няма.
    всъщност сащ и турция си назначават васалите и слугите.

  2. tova pravitelsto eventualno shte ocelee mahim do nachaloto na zimata eventualno do sredata prosto niama kak da stane po drug nachin

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *