Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Борисов съвсем Изперка: Ще затворя Хипермаркетите – Тровят народа с ГМО-Боклуци, изригна Бой Х*й след като подписа СЕТА!

Бойко Борисов спешно трябва да отиде на лекар!

Неотложно е!

Предизборната му шизофрения се засили до такава степен, че сам не знае какво говори и едното му „Аз“ тотално загуби връзка с другото.

Ето какво изцепи Бащицата на предизборна среща в Смолян в петък:

„Големите компании в ЕС произвеждат качествени  храни и напитка за Западна Европа и нискокачествени за Източна Европа! Един и същи продукт, произведен за Изток е с много повече  подсладители, оцветители, разни Е-та и други работи… в сравнение със същия продукт, предназначен за западния пазар. С тези боклуци западните компании направо ни морят“, възмути се най-изненадващо Борисов. И продължи:

„За тях ние сме по-евтини хора, а се оправдават, че като сложели разни отрови и подобрители, цената на храната ставала по-евтина… Ама това е безобразие! Щом е така, не им искаме тогава стоката!

Ще ме ядосат и ще ме принудят да сложа санкции върху много от техните продукти, дето ни ги внасят и ни тровят. От тия работи идват болестите! И после се питаме защо сме първи по заболявания! Като ядеш много захар и сол, разни оцветители или различни изкуствени подсладители, знаете ли какво се случва?

Хоп – диабет, хоп –  високо кръвно… Пък  децата ни затлъстяват и като станат на 20 години – масово развиват болести. Това е безобразие, трябва да се спре“, коментира Борисов.

Браво, Баце, браво, Колумбе!

Шашнахме се от разкритията ти и се трогнахме от загрижеността ти. Със сълзи на очи те слушахме и се държахме кой за болното сърце, кой за бъбреците и черния дроб!

Борисов, схващаш ли иронията?! Защото, както пее конкурентът ти Светльо Витков: „Това ние много добре го знаем!“ А че ти си го открил сега, е друг въпрос. И дали си го открил, или пи-ар-ите са те посъветвали да се правиш на загрижен за народа, като плещиш по „модерните“ теми за отровните хипермаркети и мигрантската вълна, е още по-друг въпрос. Наричат го предизборно лицемерие!

Като толкова си ревнал сега за фалшивите продукти и здравето народно, да те питаме: Кой подписа СЕТА, бе Бай Х*й?!

Кой само преди няколко месеца се тупаше в гърдите в парламента и убеждаваше колко е хубаво, че ще внасяме канадски и американски стоки (ГМО-храни), понеже визите с Канада щели да паднат? Заради 300 души годишно, които ходят дотам, бе заробен цял един народ да яде боклуци!

Кой квичеше демократично в Брюксел, че България е лоялен член и първа ще подпише споразумението? Чии евродепутати го подписаха? Твоите, Борисов, твоите! Ако си късопеметен, да ти припомним!

Тогава на чий гроб сега тъй жално плачеш? На този, който копаеш за народа ли?

Не видя ли демонстрациите в цяла Европа? Не се ли заинтересува какво е СЕТА и с какви отрови ще залее магазините ни? Боклук до боклука, ГМО до ГМО-то. До такава степен модифицирани, че децата ни ще забравят как е изглеждал един български домат и що е то родна краставица и има ли почва у нас.

Защо миналата година подписа и споразумението българските фермери да не произвеждат мляко, за да се вдигне изкупната му цена? Вече половин година ядем чуждо мляко, а нашето го изхвърляме. А някои от животновъдите в отчаянието си заклаха кравите и пазарът ни се напълни с „прясно“ телешко от пенсионирани крави?

Защо козируваш на ЕС за всяка антибългарска инициатива, за всяко нещо, което убива и нас, и икономиката ни? А после ридаеш, че сме били болни?

Кое по щандовете ни е българско?

Впрочем ти, Борисов, не ходиш на пазар и не знаеш…

И на кого лицемерно размахваш пръст? На чуждестранните вериги от хипермаркети, които разказаха играта на родната търговия, производство и на здравето ни.

Хипермаркетите, на които ТИ лично ряза лентичките!

Смешен плач се носи по предизборните седянки.

Народът отдавна не ти вярва! А ако ти все още си вярваш – вместо към властта, тичай към болницата!

Политическата шизофрения е тежко заболяване!

Кротни се тихо на 4-ти километър! 

И се моли за по-тежка диагноза, та белким отървеш панделата! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Борисов съвсем Изперка: Ще затворя Хипермаркетите – Тровят народа с ГМО-Боклуци, изригна Бой Х*й след като подписа СЕТА!

 1. Емил Отговор

  07.03.2017 в 8:52

  Ей, Станиславке, велика си! Умееш да се изразяваш право в целта, адмирации!

 2. Данчо Отговор

  07.03.2017 в 9:10

  Ой, ой, яко я окъса бай Хой

 3. бляк Отговор

  07.03.2017 в 11:25

  Има проблясъци в нечии глави!Направи го,г.н Борисов това,затвори ги всичките,можем и без тях!

 4. Роби Отговор

  07.03.2017 в 22:02

  Господина е свикнал да обещаваама после забравя. След предишното подаване на оставка през 2013 г. обеща да вземе лиценза на ЕВН. Е , стана ли нещо подобно. НЕ и няма да стане. Същото е и сега.

 5. Иванов Отговор

  10.07.2019 в 0:52

  Прдуктите ни са били пълни с палмово масло. В Българи палми не расът. Значи маслото се внася от някъде. А кой издава разрешителни за внос на полмовото масло? Държавните чиновници, не безвъзмездно разбира се. Ако Банкянския е толкова загрижен за здравето на хората, защо не забрани внос на полмовото масло, както е забранен внос на наркотици, цигари и психотропни вещества, а само се бие в гордите че на ден хващаме килограми хероин и тонове марихуана. Мутро, къде е твоята бдитерност?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *