Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Борисов скоро ще разбере какво е Американската Любов (ВИДЕО)

С 10 изречения човекът от народа, уличния анализатор Киро Брейка сложи в малкия си джоб всички доморасли, платени и зависими политолози в държавата – сиреч 100 % от всички говорещи глави по големите телевизии.

САЩ ни ограбват не защото им трябват парите ни. Зелени финикийски знаци те могат да си напечатат колкото си искат. Ограбват ни, за да сме дотолкова бедни, че да ни държат в подчинение. Нужна им е територията ни.

Жан Виденов беше свален с цветна революция от американците, защото не пожела да им предостъпи българските външни пазари и банки.

Русия ни обичаше като братя. Ние заменихме тази тяхна обич не срещу долари, а срещу обещанията за долари. И получихме американско робство. Такава е съдбата на всеки предател и неблагодарник и ние българите не направихме изключение. Вижте цялото видео:

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Борисов скоро ще разбере какво е Американската Любов (ВИДЕО)

 1. Колев Отговор

  08.06.2021 в 22:51

  По ясно от това наистина не може да се каже. Авторът не ми е никак симпатичен, но съм готов да чуя истината и от устата на най-презрения индивид. Защото истината е над всичко, за нея си заслужава всякаква жертва. Макар, че Цюй Иоан твърди друго. „Погледнеш ли от тук, изглежда светъл мракът, педята от там по дълга е от лакът, светът е цял оплетен в небивали лъжи, крилото на комар от бивол по тежи. Изводът, човешката природа остава все така мръсна, а борбата между Кайн и Авел, между доброто и злото е ВЕЧНА.

 2. НЕСТОР МАХНО Отговор

  09.06.2021 в 5:55

  НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ! ИМПЕРИИТЕ ИМАТ САМО ИНТЕРЕСИ!А БЪЛГАРИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА ,ЗАЩОТО СМЕ РАЗЛИЧНИ .ЗАТОВА ПРЕДПОЧИТАТ ДА НИ НАРИЧАТ СЛАВЯНИ!НО ИСКАМ ДА ПОПИТАМ В ХАН КРУМ КОЕ Е СЛАВЯНСКО? В БАЯН МАГА КОЛКО СЛАВЯНСКО ИМАШЕ? А ДАЛИ БЯХА ПРО ЗАПАДНО ИЛИ ПРО РУСКИ НАСТРОЕНИ.НЕЕЕ ТЕЗИ ВЕЛИКИ ХОРА СА БИЛИ ПРОСТО БЪЛГАРИ И ИМ БЕШЕ ПРЕДОСТАТЪЧНО ДА НОСЯТ ТОВА ВЕЛИКО ИМЕ!ДАЛИ СМЕ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ? АЗ СЕ САМООПРЕДЕЛЯМ КАТО БОГОМИЛ,А ОСТАНАЛИТЕ ДА РЕШАВАТ САМИ КАКВИ СА.ПРЕДПОЧИТАМ ДА РАЗЧИТАМ НА БЪЛГАРСКАТА ОРЕНДА,ОТКОЛКОТО НА МИЛОСТТА НА ХРИСТА!И ПОСЛЕДНО-СВОБОДАТА Е НАЙ-ДОБРАТА ПРИЧИНА ДА СЕ ЖИВЕЕ ЖИВОТА!

 3. РАДОЙ РАЛИН Отговор

  09.06.2021 в 6:00

  СРЕЩНАЛИ СЕ НА ПОЛЯНКА,ПРАБЪЛГАРИН И СЛАВЯНКА.ЦУНИ-ГУНИ,ВАДИ ТУРИ,НАРОДИЛИ ЧУКУНДУРИ.ХЕМ ЕБЛИВИ,ХЕМ КРАДЛИВИ,НО НАЙ-ВЕЧЕ ЗАВИСТЛИВИ.

 4. VASIL Отговор

  09.06.2021 в 20:49

  ЗА ЗАВИСТЛИВИ СМЕ ЗАВИСТЛИВИ ДА , ЗА ПРОДАЖНИЦИ ДА ТАКИВА СМЕ НО ЧАК ТОЛКОВА ТЪПИ НЕ СМЕ , ПРОСТО УМИШЛЕНО НИ СЕ ПРЕЧИ ДА СЕ РАЗВИВАМЕ !!!

  • РАДОЙ РАЛИН Отговор

   11.06.2021 в 6:51

   ВАСИЛЕ ИМА ЛИ ПО ЛОШО КАЧЕСТВО ОТ ПРЕДЕТЕЛСТВОТО.А КАКВО Е ЕДИН ПРОДАЖНИК АКО НЕ ПРЕДАТЕЛ?

 5. Priligy Отговор

  14.11.2021 в 8:40

  Isotretinoin with free shipping visa

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *