Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Борисов се Закани от Лондон: Партиите да не прекаляват! Защото ще стана Президент и жална им майка!!!

Борисов гримасаБойко Борисов скръцна със заби от Лондон и заяви, че ако продължават да го дразнят, ще стане президент.

„Аз искам да призова партиите и разни депутати да не се прекалява с играта на нерви и да не ми се правят на велики , защото може и да не ми издържат нервите и да стана президент“, изрепчи се премиерът

Вместо да обясни какво са си говорили на срещата с Дейвид Камерън, минути след нея Борисов се изрепчи пред журналистите със заплахата, че ако продължават да го ядосват, ще се насочи към президентското кресло, където ще си рахатува и едновременно ще управлява държавата.

Може би еднолично, като колегата си Ердоган, но засега не спомена това, за да не стресира допълнително и без това шашнатия електорат.

Да отидеш в Лондон и вместо да уважиш колегата си, да започнеш да се репчиш и ерчиш пред журналистите и да ръсиш умнотии със заплашителен тон, не е най-удачното за един политик.

Но когато този политик е Бойко Борисов, всичко е възможно, а очевидно и допустимо!

Борисов - КамерънТой съвсем сериозно размаха пръст на АБВ и другите партии, които в момента се бунтуват и го клатят. Направи го брутално, с нетърпящ възражение тон и типично по герберски.

Само преди седмица г-н Борисов се кълнеше, че няма да се кандидатира за президент. Направи го поне седем пъти в различни медии, в които се самопоканваше на дълги интервюта.

Но българите са се научили, че всяко негово решение и изявление е предпоследно.

И ако вижда, че ГЕРБ се клати, а той наистина се клати, ще се бетонира за пет години на президентското място и ще командва от там цяла България. Ще произнася умни речи, ще се вре в работата на парламента и няма да позволи нито едно правителство да работи нормално.

Отърване от Борисов, зад когото здраво стои ЦРУ няма! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за Борисов се Закани от Лондон: Партиите да не прекаляват! Защото ще стана Президент и жална им майка!!!

 1. sim_sim13 Отговор

  12.05.2016 в 19:17

  Смях, смях, смях и сълзи много сълзи тежки горчиви!
  Всичко в България е с главата надолу а тези политици се взимат на сериозно! Не нямам думи! А си мисля ,че ще спечелят изборите защото ще ги фалшифицират!

 2. Човек Отговор

  12.05.2016 в 21:36

  Егати! От клатенето на правителството, на Боку му се е завило свят и приказва само умнотий. Първо, Боку не е никакъв политик! Той е пета, десета, стотна колона на еврогейските и американските му партньори! Второ, той е умствено ограничен. Ако е с нормално мислене няма да си позволи такива глупости и такъв тон. Трето, При задължителното гласуване, не виждам как Герп ще успеят да манипулират милиони гласове. Четвърто, Боку защо ли е толкова сигурен че ще го избереме за президен? И пето, той мутра ли е, престъпник ли е, какъв е, че така ще заплашва? Ами ако и ние го заплашиме? Ще започне да вдига пак кръвно, няма да може да спи, ще иска и един свръхброниран космически кораб, че да може да избяга на Марс!

 3. Лудко Отговор

  13.05.2016 в 9:03

  Типично в негов стил – ако не слушкате, ще ви яхна още повече. Няма ли кой да му каже да се погледне в огледалото. Не разбира ли, че никой не го иска за кмет дори, на село

 4. Анна Отговор

  13.05.2016 в 14:32

  ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ………БРАВО!!!
  Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
  • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
  • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
  • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
  • Изисква прекомерно възхищение.
  • Има чувство за вродена правота.
  • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
  • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
  • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
  • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
  Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
  Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

 5. Анна Отговор

  13.05.2016 в 14:36

  АКО ИСКА ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ, ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕ ПЛЮС ВИНЕТУ И КОНСТИТУЦИЯТА НА Р.БЪЛГАРИЯ….А ТОВА Е ПРОСТО НЕПОНОСИМА ЗАДАЧА, ПОВЯРВАЙТЕ МИ . ТОЙ ПРОСТО ТРЯБВА ДА ОТИДЕ ДА СЕ ЛЕКУВА ..

 6. Жеко Отговор

  14.05.2016 в 8:57

  Тъпанар нещастен! Шегувал се! И ние ще се пошегуваме на изборите

 7. МайМунчо Отговор

  15.05.2016 в 3:47

  Не сме народ, не сме народ, а мърша,
  хора, дето нищо не щат да вършат.
  Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
  „Аз не зная! Аз не мога!“ – общ е глас.
  И не знаем, не можеме, не щеме
  да работим за себе си със време.
  Само знаем и можеме, и щеме
  един други злобно да се ядеме…
  Помежду си лихи, буйни, топорни,
  пред други сме тихи, мирни, покорни…
  Все нас тъпчат кой отдето завърне,
  щот сме туткун, щото не сме кадърни…
  Всякой вика „Яман ни е нам хала!“ –
  а всякому мерамът е развала…

  Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
  пак ще кажа и с това ще да свърша.

  1875г. П.Р. Славейков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *