Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Борисов призна: Издръжката на един бежанец ни струва 500 евро, на един пенсионер – 150!

Борисов,Премиерът Бойко Борисов призна, че в България се плащат поне три пъти повече пари за мигрантите и другите пришълци, отколкото за пенсионерите.

Той каза, че у нас издръжката на бежанец струва по около 500 евро на месец, докато в същото време държавата дава по 150 евро средно месечно на един пенсионер..

Тези изчисления бяха направени на форум пред около 50 души от Европейската народна партия.

Правехме си една сметка, а излезе друга. Няма гъвкава политика в ЕС по отношение на бежанците, а това поражда недоволството у някои хора. Не може да си работил цял живот в една страна, да си плащал осигуровки, да вземаш за това 150 евро, а после да дойдат едни хора, които нищо не са направили за държавата и да започнат да получават три пъти повече от теб, изжали се той за положението в бедна България.

И упрекна Чехия, Словакия и Унгария, че не приемат бежанци, въпреки че имат по-висок стандарт на живот от нас, а ние се съобразяваме с европейските договорености и ценности.

бежанци паспортиОт думите му стана ясно, че България не получава никакви помощи за бежанците и те лежат на държавния бюджет. И изяждат парите на социалнослабите. Рабира се, последното Борисов си го премълча и не посмя да поиска пари от ЕС, чакайки някой сам да се сети, че трябва да ни даде. А този някой няма да се сети сам никога! Докато ние приемаме мигранти и ги храним, ЕК няма да си мръдне пръста и изобщо няма да се заинтересува колко получават българските пенсионери, как живеят и могат ли да живеят изобщо с подаянията, наречени „български пенсии“.

Премиерът ни Слънце похвали Меркел и заяви, че тя ще остане като най-успешния политик в историята на ЕС и като човекът, справил се най-добре с мигрантите, въпреки че сега и в Германия имало напрежение заради непосилната бройка приети чужденци.

„Аз ви казах преди време, че трябва да затворим всички граници на ЕС за бежанците, но никой не ме послуша“, каза Борисов и си навлече доста недемократични погледи след тези думи.

Което показа само едно, че България е последна дупка на кавала в ЕС и никой за нищо не се съобразява с нея.

На европейците не им пука колко получават българските пенсионери.

Те готвят нова квота за още огромни дузини нови бежанци у нас и въпреки патетичните си думи, безхарактерния ни прост и страхлив премиер Бойко Борисов безропотно ще ги приеме.

Да му мислят пенсионерите и безработните!

И децата, които получават по 18 евро детски на месец! Skandalno.net

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *