Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Борисов отсече: Ще защитя Ердоган и Турция пред Брюксел!

„Ще помоля колегите в Брюксел да спрат с непрекъснатите нападки срещу Ердоган и Анкара! Брюксел е далече, а ние с Турция имаме обща граница. В момента от турската страна на границата стоят близо четири милиона бежанци, и никакви огради няма да ги спрат, ако започнат да прииждат към нас със стотици хиляди в час. Това Европа вече веднъж го преживя“, заяви премиерът Борисов пред журналисти в Сливен.

„Аз лично няколко пъти съм използван за посредник между Европа и Турция за лица, които, за щастие след това, президентът Ердоган ги е пускал. Не казвам, че лично аз съм бил причината, но съм съдействал“, похвали се Борисов.

„С президента Ердоган имаме ясна уговорка и турските власти стриктно спазват споразумението с България за мигрантите. Така че в момента към България има нулев миграционен натиск. Не виждам никакъв смисъл да строим и да се подготвяме с лагери. Затова и този четвъртък ще защитя Ердоган пред Брюксел“, заяви отривисто Борисов.

„Нито лагери, нито ограда, нито каквито и да е други мерки могат да спрат мигрантите. Айде ако са мъже, иди-дойди, но ако са жени и деца и ги нахвърлят ей така през оградата ни, какво ще ги правим?“

Skandalno.net припомня, че само преди 3 дни същата тази любима на Борисов Турция, с която така добре си хортувал и се разбирал, нахлу в Северна Сирия, населена предимно с кюрди. И го направи под „благовидното“ оправдание, че искала да предпази границата си от териростични заплахи. Както и да нарича това Анкара, то си е кървава военна интервенция на територията на друга суверенна държава. ЕС порица Ердоган за операцията, главно защото с нея застрашава Европа от нова мигрантска вълна… Но турският президен им отвърна със заплаха и предупреди, че ако не получи подкрепата на Брюксел за действията си, страховете европейски наистина ще се сбъднат – ще пусне мигрантите към континента. И Европа е на път да клекне за пореден път пред Султан Ердоган.

А от яростното застъпничество на Борисов за турския му колега можем да си направил следния извод: Двамата диктатори се разбират чудесно. Още повече че имат и общ бизнес! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Борисов отсече: Ще защитя Ердоган и Турция пред Брюксел!

 1. Анонименп Отговор

  15.10.2019 в 0:39

  НАТО ЕС ГЕРБ ВЪН ТЕРОРИСТИ АГРЕСОРИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ

 2. Иванов Отговор

  16.10.2019 в 2:31

  Днес ББ е на стpаната на Туpция, защото не знае каква позиция па въпpоса ще заемат новите му господаpи отвъд океана. Ако Амеpика поpицае Туpция нашия велик стpатег още утpе ще се отметне от думите си. Нали сме се нагледали на тези му номера.

 3. Иванов Отговор

  16.10.2019 в 2:40

  Днес ББ е на стpаната на Туpция, защото не знае каква позиция па въпpоса ще заемат новите му господаpи отвъд океана. Ако Амеpика поpицае Туpция нашия велик стpатег още утpе ще се отметне от думите си. Нали сме се нагледали на тези му номера.
  има
  До „Скандално“.Най малко очаквах и в „Скандално“ да
  има цензура. Защо не искате да пуснете този мой коментар?

 4. Пиниза Отговор

  17.10.2019 в 22:59

  Машала аркадаш Бойко ефенди.Страхотен себап направи на Ердоган.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *