Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Борисов назначи Соросоидка за Социален министър! Сачева влиза да Унищожи Социалната система на България! Скандални Разкрития:

От сряда настоящият зам.-министър на образованието и науката Деница Сачева ще изкачи още едно стъпало в кариерата си за да стане новият социален министър, чието име лично премиерът Бойко Борисов обяви в неделя.

Деница Сачева е сътрудник на фондацията на Джордж Сорос „Америка за България“, а също е и официалния представител на Националния демократически институт на САЩ в България. (отново соросоидна организация)

Тя е върл защитник на Истанбулската конвенция.

Като представител на глобалисткия елит и неговите НПО-та за контрол на населението, на новия й министерски пост от Деница Сачева се очаква да деконструира тотално социалния сектор на държавата и от държавен, да го превърне в 100 % частен. Да делегира права като доставчици на социални услуги на частни фирми и НПО-фондации, като отнеме този сектор от общините и държавните институции.

Деница Сачева е идеалната министърка, споделят запознати с убежденията й и добавят, че ако някой може да прокара всичките джендър идеологии в България, то това е точно тя – все пак цял живот отрича българското и налага онова, което й кажат чуждестранните й шефове от евро-атлантическите глобалистки кръгове в САЩ и Западна Европа. ЦЯЛАТА СТАТИЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК:

Специалист по връзки с обществеността, дългогодишен активист в неправителствения сектор и по-специално в соросоидното НПО „Америка за България“, на два пъти кандидат за депутат от соросоидната градска десница, бивш член на здравната каса от първите години на създаването й, участвала е в разработването на някои от първите стратегически документи за реформи в здравеопазването по времето на министър Илко Семерджиев (1999 – 2001 г.), зам.-министър в социалното и в образователното министерство по времето на две от правителствата на ГЕРБ. Това накратко е богатата биография на наследничката на Бисер Петков в социалното министерство.

Родена е на 2 ноември 1973 г. в гр. София. Завършва средното си образование в Езикова гимназия „Гео Милев” в гр. Добрич. След това Висше училище по туристически мениджмънт в Маастрихт, Холандия и Международен колеж по туризъм в Албена. Бакалавър по социална педагогика в Югозападен университет “Неофит Рилски” в гр. Благоевград, магистър по здравен мениджмънт от университета „Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Бургас. Магистър (Cum Laude) по връзки с обществеността във Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Преминала е соросоидни курсове за обучение по социален маркетинг, връзки с обществеността, политически маркетинг, управление на социалното подпомагане и услуги, управление на външни ресурси и управление на риска във Великобритания, Холандия, Бразилия, Колумбия, Австралия и САЩ. Хоноруван преподавател в соросоидния Нов български университет по политически комуникации.

Работила е като консултант по над 15 международни проекта, финансирани от Европейската комисия, Световната банка и Американската агенция за международно развитие.

Човек се задъхва като чете тази биография. Но и това не е всичко.

През 2001 г. Деница Сачева е основател и изпълнителен директор на PR агенция IntelDay Solutions (www.intelday.com), двукратен носител на Световна златна награда за отлични постижения в PR за 2007 и 2012 година и носител на номинация през 2009 за най-добра кампания за Източна Европа в престижния PR конкурс SABRE. Агенцията на Сачева работи за клиенти в областта на финансовия сектор, информационните технологии, здравеопазването, социалния сектор, политиката, международни организации. Специален фокус има върху междукултурните комуникации и по-специално работата с малцинства, бежанци и мигранти.

За своята правозащитна дейност Сачева беше номинирана за наградата на Български хелзинкски комитет „Човек на годината“

Деница Сачева е официалния представител на Националния демократически институт на САЩ в България. (отново соросоидна организация)

Странно обаче защо в тази официална биография, която може да се прочете в интернет, липсват някои моменти от нейната широкомащабна дейност – моменти, особено значими и съществени за България.

По-точно скандални моменти.

В края на януари 2018 година България е разтърсена от родителски гняв, предизвикан от джендър анкета в българските училища. В качеството си на зам.-министър на образованието соросоидният кадър Деница Сачева е пробутала скандална анкета на 9-годишните, които са питани къде ходят до тоалетната – в мъжката или в дамската, както и какви дрехи носят – рокля или суичър. И в отговорите, странно как, освен „момче“ и „момиче“, се е промъкнало и неизвестния до този момент отговор в) „друго“. Оправданието на ведомството тогава беше, че уж никой не бил видял.
А министър Красимир Вълчев заяви: „Всички носим отговорност за този пропуск“. Но зам.-министър Сачева не понесе отговорност, а анкетата бе тихомълком изтеглена, преди още тайфунът от недоволство да бе повлякъл цялото правителство.
Сачева обаче много добре знае какво прави и какви цели преследва.

Анкетата беше организирана от НПО „Фондация „Джендър образование, изследване и технологии”, която е внедрена от МО в бългаското образование и развива мащабна дейност.
По това време Деница Сачева отговаря за евроинтеграцията и европроектите в сферата на образованието.
Преди това бе и зам.-министър в социалното министерство в кабинета „Борисов-2“.

Подчертаваме не случайно: кариерата й започва като началник на кабинета на здравния министър на Иван Костов в кабинета на СДС – Илко Семерджиев. После го следва в Здравната каса като директор на дирекция, когато Семерджиев я оглави. Стана и негов съветник в МЗ, когато Семерджиев беше служебен министър на здравеопазването в кабинета на Огнян Герджиков.

А преди това Сачева се пробва в политиката – като кандидат-депутат от ДСБ и водач на листа на парламентарните избори през 2013 г. Година по-късно се пробва да стане депутат от коалицията „Десните“, която направи Илко Семерджиев през 2014 г. Тогава временно се изявяваше като върл критик на Борисов и на ГЕРБ. А причината е, че в онзи момент шефът й Джордж Сорос беше решил да дърпа ушите на българския министър-председател. Временно.

Но времената се менят.

Точно преди година се заговори, че заместник-министърът на образованието Деница Сачева, виновна за джендър анкетата, е близка на вицепремиера Томислав Дончев, който я гласи за министър в свой бъдещ кабинет. Слуховете витаеха из министерските коридори и потънаха там.

Скандалното бе, че пробутването на „половия“ въпросник за 9 – годишните стана след като България отложи ратификацията на Истанбулската конвенция.

Това бе поредният скандал, забъркан от напористата държавна администраторка на агентурна заплата към американската фондация „Америка за България“. Предишната буря, която дамата предизвика в обществото, бе с неверните си твърдения за непробиваемостта на интернет системата на образованието, след като сайтът Биволъ вече беше извършил проникване и доказа колко некадърно е направена.

През март тази година други скандални брошурки нахлуха в българските училища. С тях открито се толерираше хомосексуалноста като нещо нормално. Интересното е, че листовките бяха разпространени в точно подходящата таргет група – десетокласниците. И тогава Сачева се направи на незнаеща, а МО тръгна да проверява защо и как се е случило и имало ли е организирана провокация. Бурята отново мина покрай Сачева, макар че това е нейният сектор на отговорност и няма как този акт да е прокарат без личното й одобрение.
И забележете – отново джендър анкета! Не, например, за българската история, география или компютърно образование.

Продължаваме с подвизите на Сачева в българското образование.
По нейна идея от учебниците по история буквално бяха извадени цели пасажи от българската история, а най-голямото постижение на Сачева е отричането на турското робство в България и заместването му с „османско присъствие“.

Да не забравяме дейността на същата дама в областта на миграцията. В разгара на най-голямата бежанска вълна през 2014-2015 година Деница Сачева бе в групата, която измисли правила как да се вкарват бежанци, като се заобиколи охраната на границата. Според Сачева коментарите, че бежанците искали да се възползват от социалните помощи, били безпочвени. Тя прокарва тезата, че според международното определение бежанците бягат не само от война, но и от репресивни политически режими и затова хората от повечето от тези страни могат да се приемат и като бежанци. Сачева обаче не зашити българското дете от социален дом, което преди време бе изнасилено от двама бежанци от Афганистан.

Колкото повече минава времето от обявяването на нейната кандидатура, толкова по-ясно става, защо откритието на Иван Костов за политиката в България – Деница Сачева трябва да заеме поста социален министър и това се случва, не защото Бисер Петков не се е справял с работата си, а защото на Борисов му е нужен експерт по т.нар. Истанбулска конвенция, която макар и вече отхвърлена от КС, ще бъде прокарана след 01.01.2020 година в България чрез Закона за социалното подпомагане.

А Сачева е върл защитник на Истанбулската конвенция.

Като представител на глобалисткия елит и неговите НПО-та за контрол на населението, на новия й пост от Деница Сачева се очаква да деконструира тотално социалния сектор на държавата и от държавен, да го превърне в 100 % частен. Да делегира права като доставчици на социални услуги на частни фирми и НПО-фондации, като отнеме този сектор от общините и държавните институции.

Деница Сачева е идеалната министърка, споделят запознати с убежденията й и добавят, че ако някой може да прокара всичките джендър идеологии в България, то това е точно тя – все пак цял живот отрича българското и налага онова, което й кажат от евро-атлантическите глобалистки кръгове в САЩ и Западна Европа. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за Борисов назначи Соросоидка за Социален министър! Сачева влиза да Унищожи Социалната система на България! Скандални Разкрития:

 1. ? Отговор

  02.12.2019 в 23:03

  Кой…?

 2. Анонименп Отговор

  03.12.2019 в 1:49

  НЯМА ЛИ КОЙ ДА Я ГРЪМНЕ

 3. Vladimir Pomakov Отговор

  03.12.2019 в 19:22

  Сиг,урно генетичния урод Тръмп му е наредил на Убиеца на България, Бойко Методиев Борисов, да назначава такива генетични уроди!!! Тежко на човечеството изобщо и на такива нещастни дребни държавици като нашата… Деница Сачева?!?! Наистина е за гръмване – но не! Няма да има кой!!!! не и от нашия народ!!!

  • Веско Отговор

   03.12.2019 в 19:55

   Помашки, нещо си се объркал. Обикновено заклеймяваш „тъпите ушанки, дето списват тоя жалък комунистически сайт и неуморно плюват по иначе големия филантроп Сорос, дето и залъка си дава за нас“. Напълно незаслужено, естествено! Да нямаш температура, моето момче, или просто си искал да кажеш същото, но си го написал с нескопосан ироничен отенък и въобще не ти се е получило. Я пробвай пак, тоя път – по правата неолиберална линия, че да те разберем правилно… и да ти се подиграем пак :)

 4. Георги - Анти ГЕРБ/Мафия Отговор

  04.12.2019 в 9:59

  ГЕРБ (Грабим Европа Рушим България)
  ШАЙКАТА води целенасочена политика на ГЕНОЦИД и ДИСКРИМИНАЦИЯ спрямо българския народ

  Системата ни убива, а нейното име е ГЕРБ

 5. Иванов Отговор

  06.12.2019 в 18:03

  Сачева, Цачева една порода. Откъде ги намира нашият гений – доктор хонорис кауза от шопското село Банкя?

 6. Безпартиел Отговор

  06.12.2019 в 21:33

  Народе български, преди 30 години искахте демокрация и си я получихте. Сега яжте банани и стига сте ревали, защото сами си го направихте тоя ад! Позволихте да ви мачкат шепа престъпни елементи, простаци и неграмотни типове. Харесахте комарджията дЕдо ви Симо, вживяващ се на цар в републиката ни. И още много идиоти сами ги избирахте, за да ви дерат.
  Може би ще се опомните, когато бананите ви приседнат? Кога?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *