Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

БОРИСОВ – МАРОДЕРЪТ, който Глозга и Преглъща Кървава Сурова Слава над ПРЕСНИТЕ ГРОБОВЕ в Хитрино! – КОМЕНТАРЪТ, КОЙТО ВЗРИВЯВА Виж Тук:

Бойко Борисов е във вихъра си! През последните два дни Той не просто живее на бързи обороти – той лети! (включително и с хеликоптер-б.р) Той е хиперактивен и граби с шепи от телевизионната и интернет слава. Той пирува по време на чума! Впрочем, Борисов все така прави – още от времето, когато беше Главен секретар на МВР. Стане ли някъде убийство, кървава катастрофа или тежък битов инцидент – той е там – пред камерите!
И вчера Славния ни Премиер не пропусна да се окъпе в човешкото нещастие и мъка. С цел пи-ар. Като този път се отърка в трагедията на хората от село Хитрино.
Борисов не само стигна пръв до епицентъра на трагедията, яхнал най-бързия хеликоптер. Не само даде стотици интервюта и се изживя като пресаташе на трагедията.
Премиерът в оставка  просто горя в нея. Даже пред тв. камерите строи пожарникарите да им дава инструкции. И ако не беше опасно, сам щеше да хване маркуча и да позира за снимка. Но се ограничи само с инструктаж и словесно стягане на редиците.
Той е Бащица, той е Спасител, той е Бог, той даже е над Бога!
 
И което не смогва да го каже по телевизията, веднага го поства във Фейсбук.
Юлия Цилински е от Хитрино, обаче живее в Мюнхен. Тя разбрала за трагедията в селото и изпаднала в ужас как да помогне на баба си, която е много възрастна и живее сама в селото. Юлия не се колебала дълго. Кой знае защо, не звъннала на роднини или на центъра за спешна помощ. А счела за най-уместно директно да се обърне с молба към Премиера, ако може да окаже помощ на възрастната самотна жена и да я евакуира.

„Тя е била съвсем сама по време на трагедията. Приятели, познати и роднини нямаха достъп до къщата, поради мерките за сигурност.“, разказа в социалната мрежа Юлия, която от отчаяние решила да потърси помощ по Фейсбук от премиера в оставка Бойко Борисов.

Тук Борисов отново е във вихъра си. Юлия получава лично от него отговор, че полицията е открила баба й. Старицата била жива! Дали й вода и храна. „Толкова съм благодарна!“, пише  Цилински.

Всичко това е трогателно, ако много преди това не беше изтекла новината, че цялото село е евакуирано и вътре няма жив човек.

С две думи, бабата е била отдавна изведена от къщата й! Но нали на рухналия ни бивш премиер спешно му трябва кризисен пи-ар, че да си понапомпа спихналия рейтинг… Друго си е да се изфукаш във Фейсбук с внушението: „Хората ми пишат и аз им помагам! Следователно съм Супермен!“ Не, ли?

А защо пък Юлия е решила да пише точно на премиера, не е ясно. И очаквала ли е въобще отговор! Сякаш работата му премиерска е да виси цял ден в интернет и да си пише с фенове!

Но пък е ясно защо гербонадупените медии разпространиха новината като сензация и символ на добротата и всесилието Бойково. Ясно е като бял ден, че ТОЙ им е наредил: Да покажат колко е велик!

Родният БаНКянски и БаТМански инфантил не пропусна да си направи и серия от абсурдни снимки на изгорения терен в Хитрино!

Които моментално постна във Фейсбук.

А какви снимки само! Да откършиш от тях, както се казва: Като тиква насред кървав бостан, сред разрушения и изпепелени останки, Бащицата ни се е чучнал за фото, на което е прегърнал двама спасители. И няма и помен от опечалени физиономии…

Да си направиш снимка там за спомен, за да я показваш някой ден на внука си, иди-дойди.

Но да я изтипосаш в профила си – наперен като мачо, докато около теб още долитат стонове, а незасъхналата кръв дори не е измита от земята… и после да се пуснеш да те гледа цял народ, си е просто болест. Нарцисизъм в последна фаза!

И още по-идиотското:

Да се изтъпаниш по телевизията и да откажеш безвъзмездната хуманитарна помощ, която сумати страни предложиха на България, е малоумно! Меко казано! От Турция и Израел предложиха пари и хуманитарна помощ, а от Унгария – да построят къщи на останалите без дом хора.

Супер Бойко обаче се удари в гърдите и каза: „Мерси, не щем! България ще се справи и сама!“

Под България, естествено разбирайте ТОЙ!

И не точно той, а ние- изпосталелия, отчаян от мизерия народ!

Стотици българи дадоха кръв. Хиляди пратиха СМС-и, които пари обаче кой знае защо през първите няколко часа постъпваха в сметката на бежанците!!! (Явно някой си прави сериозна гавра с народонаселението българско. Но дори да е случайност- грешката е вярна! Това обаче е тема за следваща статия-б.р.) Но от днес вече парите постъпват по предназначение. Хората са съпричастни и анонимни – не търсят благодарност и слава. Славата остава единствено за мегаломана, яхнал страната ни.

Днес Борисов отпусна 10 милиона лева от държавния бюджет за пострадалите. С решение на МС, за чието заседание закъсня половин час, защото отвън медиите дебнеха да му направят снимки… а той такова нещо не пропуска!

В такъв тежък момент България има право на помощ и от ЕС, и от Червения кръст! И от всеки, който й предложи.

Но човекът-Бог иска да докаже и на света, че ще се оправим сами, защото в момента все още ТОЙ управлява.

Нищо, че след 7-годишното му управление, сме най-бедни в Европа!

Колко му е да вземе тия пари от нас и да се похвали, че ТОЙ е решил всички проблеми.

Гнусно е, подло е спрямо собствения ти народ, бе Бай Х*й!

Да се къпеш в слава и помпаш рейтинг, когато хората умират, е мародерство.

Ти си не само гробокопачът на България!

Ти си мародерът-елементар, който пирува, глозга и преглъща кървава сурова слава над пресните гробове в Хитрино!

Засрами се бе, Борисов!

Ако изобщо все още си способен да изпитваш нормални и човешки чувства!

Ние от Skandalno.net се срамим и гнусим от батманската ти идиотия… досущ по сценарий от романа „Селска чест“!

Така че, изтичай някъде в канала и ни се разкарай от полезрението. Че ни писна да анализираме елементарни примитиви като теб! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за БОРИСОВ – МАРОДЕРЪТ, който Глозга и Преглъща Кървава Сурова Слава над ПРЕСНИТЕ ГРОБОВЕ в Хитрино! – КОМЕНТАРЪТ, КОЙТО ВЗРИВЯВА Виж Тук:

  1. Надежда Отговор

    12.12.2016 в 20:27

    Нагъл самозванко! Толкова се е самозабравил,че не вижда по далеч от носа си

  2. Надежда Отговор

    12.12.2016 в 20:35

    Защо ли се прави на умряла буболечка?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *