Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Борисов за ЧНГ: Докато БСП управляваха, хората излизаха от морето с РАЗСТРОЙСТВО, Плуваха в Л*ЙНА!

На въпрос как ще отговори на заканите на БСП, които вчера заявиха, че ще поискат оставката на Борисов и цялото му правителство заради провала в политиката им по околната среда и водите, заради водната криза в Перник и заради огромната корупция в управлението Му, премиерът отговори: „Докато 100-годишната партия на Корнелия Нинова беше на власт, не беше направена нито една пречиствателна станция на морето. Плувахте в… л*йна? Хората като влизаха в морето, излизаха си с разстройство… Точно БСП ли ще ми говорят за чист въздух и околна среда? Нали тяхното БКП построи „Кремиковци“, да не говорим за азотно-химическите заводи, които бълваха по Стара Загора и Враца отрови. Те нека си критикуват, ние ще продължим да строим както досега. Спазваме си обещанията, а резултатите са видими и хората затова ни се доверяват“.

Премиерът Бойко Борисов направи поредната си обиколка с джип днес на 31 декември, часове преди настъпването на новата година. А целия воаяж и всяка изцепена от него простащина, бяха прилежно документирани от прислугваща му глутница журналисти. Този път Борисов инспектира работата по пътя от магистрала „Тракия“ към Поморие и Слънчев бряг. Местни жители го посрещнаха с питка, гайди и сурвачки за двамата му внуци.

„5-километровият обход на Поморие трябва да е готов за летния сезон. С него ще бъде довършено цялото разширение на пътя Бургас-Слънчев бряг. Останалите участъци вече са пуснати в експлоатация. Така трафикът от АМ „Тракия“ към курортите няма да влиза в Бургас. Няма как да има туризъм без нужната довеждаща инфраструктура. Преди в Поморие имаше огромни колони от коли през лятото, катастрофи, жертви. Сега трафикът ще се облекчи значително. Строителните дейности напредват, всичко ще бъде готово в срок“, заяви Борисов пред журналисти, в присъствието на кмета на Бургас Димитър Николов (ГЕРБ), за когото се пошегува, че дори „Деси Радева го хвали“, затова е дошъл да види „дали не е станал преврат“.

На въпрос как ще отговори на критиките на БСП, които вчера заявиха, че ще поискат вот на недовериесрещу правителството за провал в политиката по околната среда и водите заради водната криза в Перник, той отговори:

„Докато 100-годишната партия на Корнелия Нинова беше на власт, не беше направена нито една пречиствателна станция на морето. Плувахте в… л*йна? Хората както влизаха в морето, излизаха с разстройство… Точно БСП ли ще ни говорят за чист въздух и околна среда? Нали при тях се построи „Кремиковци“, да не говорим за азотно-химическите заводи, които бълваха по Стара Загора и Враца отрови. Ще оставим опозицията да критикува, това им е работата. Ние ще строим както досега. Спазваме се обещанията, резултатите са видими и хората затова ни се доверяват“.

По думите на министър-председателя, ако работниците „се стегнат, до края на май месец трябва да направят“ пътя.

„Искам да е готово за края на май, максимум за 13 юни“, пошегува се той с датата на своя рожден ден.

„Нова година ще посрещнем май месец“, добави Борисов.

Той изрази задоволство, че работата върви с пълна пара, както и че времето позволява да се напредне в строежите на магистрали и пътища.

„Помня преди 3-4 години на 31 декември извозвахме хора, два метра сняг, сега е страшна суша, 5-6 градуса, дано завали сняг“, каза премиерът, като отбеляза, че 31 декември е прекрасен работен ден.

Той изтъкна още, че всичко това става възможно, благодарение на добрата работа на държавата, чиито брутен вътрешен продукт към момента е 120 милиарда лева.

„Гоним 130 милиарда БВП, затова правим и 4-лентови магистрални пътища“, заяви Борисов. По думите му, докато трасета като настоящото се изграждат, това не се вижда, а после бързо се забравя какво е било преди.

По-късно премиерът отиде в бургаското село Камено, където беше посрещнат с народни танци.

„Камено се развива добре. Каквото е поискал кметът, винаги сме му помагали. Отпуснахме средства за ремонт и на площада, и на обходния път. Църквата в града пък е обновена с дарения на граждани. Вярвам, че хората ще се радват и ще пазят новите си придобивки. През лятото голяма част от пътуващите към Южното Черноморие минаваха през центъра на Камено, създавайки опасност за жителите на града. Затова правителството отпусна целево над 2 млн. лв. за извърването на дългоочаквания ремонт на обходния път на Камено, с който ще изведем трафика от населеното място. Отсечката от 2.2 километра ще бъде изградена изцяло. На място вече има техника и работници, всичко е осигурено на строителите. Кметовете на Бургас и Камено, както и работниците по обекта, ме увериха, че обходният път ще е готов до 2 месеца“, заяви той. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Борисов за ЧНГ: Докато БСП управляваха, хората излизаха от морето с РАЗСТРОЙСТВО, Плуваха в Л*ЙНА!

 1. Анонименп Отговор

  01.01.2020 в 0:51

  ДАНО ДА НЕ СИ ЖИВ ДО 13 ЮНИ БЪЛГАРОУБИЕЦО

 2. Анонименп Отговор

  01.01.2020 в 0:53

  ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА БЪЛГАРИ ДАНО БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА Е ПОКОЙНИК 2020

 3. Анонименп Отговор

  01.01.2020 в 1:34

  КОЙ СИ ТИ БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦО БЪЛГАРИЯ НЕ ТИ Е БАЩИНИЯ ДА ТЕ УБИЕ ГОСПОД ЗАЕДНО СЪС ВНУЦИТЕ ТИ И ШАЙКАТА ГЕРБ КОЙ СИ ТИ ПРОСТАК ДА СИ ИГРАЕШ СЪС СЪДБАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ ТЕ ГРЪМНЕМ ПРЕДАТЕЛ

 4. Иван Отговор

  01.01.2020 в 1:50

  Никой не може да надскочи собствените си интелектуални прагове.

 5. Анонимен Отговор

  01.01.2020 в 11:28

  Шутът управник!

 6. Безпартиен Отговор

  01.01.2020 в 16:43

  Никой не ти се доверява вече, Тикво! Печелиш избори с измами, а тези, чиито насрани задници лижеш, те крепят!
  Не ми се четат /и не чета/ простотиите му, но е сигурно, че малко му остава.
  За клетите перничани са виновни всички управляващи от всички цветове след Живков – всичките некадърници крадоха като за световно и никой не се интересува до къде ще ни доведе лакомията им. Гнилоч, смрад навсякъде – нямаме здравеопазване, нямаме читаво образование, затова „виШето“ бълва неграмотници с много пари. Това ще ни довърши, време е да не се делим по цветове, че всичките са от един дол дренки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *