Бой, се*с и буйни страсти в леглото на Луна, гаджето й било спортист

0

Луна младаФолкпевицата Луна, която безславно напусна  къщата на „ВИП брадър“, понеже Бог решил така, не била онази завеяна кротушка, която си говореше с небето и звездите.

На  няколко пъти нейни приятелки казваха, че жената вътре не е тя и че играе роля, но никой не им вярваше. Зрителите бяха обсебени от образа й и от начина й да прави известните на луди калинки и да ги изкарва от кожите им, че чак приеха, че е истинска.

Това беше само една роля, призна тя, след като се оказа навън. Исках да покажа на виповете какво представляват, как нямат задръжки, как са готови да си обръснат главите заради една манджа, колко са празни като души и като поведение.

Това, което тя спести, бяха нейните истински черти и животът й извън къщата. Той остана забулен в тайна.

Сега наяве излезе част от истинския й характер. Тя била изключително изискваща жена в леглото и не признавала никакви оправдания и изневери, или липса на внимание.

До нея не е мистериозен турски богаташ, а млад спортист, с доста висок стандарт на живот и много пари в банковата сметка. Двамата имали връзка, по-гореща от тази на Тачо и Жени Калканджиева. Звездата често изпадала в истерия, ревнувала лудо младото си гадже, правела му сцени на ревност и дори налитала да го бие. Той безропотно приемал шамарите, защото знаел, че после следвал страстен помирителен се*с в леглото. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *