Бойко Рашков: ГЕРБ Купуват Избиратели с пари от Наркотрафик! Стартирам процедура за Отстраняване на Главния Прокурор!

7

ПП ГЕРБ е най-крупният купувач на гласове за изборите на 11 юли. Хората на Борисов си пазаруват избиратели с пари от наркотрафик и други криминални дейности. Средства за платени избиратели наливат и олигарси, които здраво разбогатяха покрай 12-годишното му управление, от нагласените държавни поръчки, от изкуствения монопол и други привилегии, които властта на ГЕРБ така щедро им раздаваше. Това заяви днес вътрешният министър Бойко Рашков в предаването „Лице в лице“ по btv. „Разкритията ни за масово купуване на гласове са ежедневие, сигналите са около 150, а вече започнатите дела са 20. Най-серозният случай до момента е в Хасковско, където у купувачи на гласове в полза на ГЕРБ намерихме списъци с данните на 28 хиляди души“, заяви МВР-шефът.

Според Рашков в неделя на изборите много българи ще участват формално – ще гласуват не по съвест и убеждение, а защото са им платили. „Има стотици хиляди българи, които са с толкова нисък социален статус, че са готови срещу 30, 50 или малко повече пари да гласуват за когото им кажат”, категоричен бе Рашков. Министърът призна, че днес е разкрил партия ГЕРБ като основен купувач на гласове и заради наглите остри думи на лидера Бойко Борисов, който нарече служителите на МВР „милиционери“.

Бойко Рашков коментира също, че тези дни възнамерява да стартира процедура по отстраняването на Иван Гешев от поста Главен прокурор. „Има начин Гешев да бъде остранен. Ще му повдигнем обвинение за уронване на престижа на съдебната система“, разкри Рашков. И добави, че аргументите и подробностите около това обвинение той ще съобщи скоро, след като минат изборите.

„Корупцията в България е с чудовищни размери, заяви още Рашков. Той даде пример, че 8,6 млрд. лева за били „дадени” на фирми в нарушение на закона за обществениете поръчки и няма гаранция, че те няма да изчезнат. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

  1. толко ли е сложно да се премахне каскета от прокуратурата, цяла година с този идиот ще се занимава държавата

  2. В думата „милиционери“ не виждам нищо обидно. Защо преди идването на т.н. демокрация не сме чували нито за корупция, организирана престъпност, наркотрафика, проституция, мутрите? Защото милиционерите здраво пипаха. Затова тогава беше немислимо такива идиоти като тиквата, каскета, чалгата и др. да припарят поне до първото стъпало на властта.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *