Бойко Борисов РЕВНА В ЕФИР! Вижте най-голямата му Мъка:

От няколко години насам колкото повече се срива рейтингът им, толкова по- безочливи стават управляващите от ГЕРБ. Но днес премиерът Борисов би всички рекорди и доказа, че по- нагъл от него – няма. И то не в България, а в цялата Вселена. Министър- председателят ни се оплака, че… парите не му стигат!

„На никой не му стигат доходите. И на мен не ми стигат. Милиардер да питате, и той ще ви каже, че не му стигат“, изцепи се Борисов днес пред журналисти.

Представяте ли си! Хрантутим я тая селска мутра вече 15 години – първо като главен секретар на МВР, после като кмет на София… и за капак- 10 години като министър- председател! Обсебил държавата и преяжда с ресурсите й цяло десетилетие… За да ревне накрая с пълен глас, че не му стигали парите! Да му напомним ли на ревльото грамите на Уикилийкс, според които е направил първия си милиард още като кмет на София?! Или да го питаме какво мисли за пенсионерите с по 200 лева пенсия? Или за семействата с малки деца? Или пък за майките на деца с увреждания – онези с черните фланелки, дето „Системата Борисова ги убива!“?

Ами като са ти малко парите, Баце, напускай държавната хранилка и излизай в частния сектор, бе. Но и там няма къде да отидеш, защото къде- що имаше малък и дребен бизнес, ти и ГЕРБ го погребахте! За да обогатите с още няколко олигарси в държавата – до един върло верни на „фирма“ Борисов и ко.

За 10 години ГЕРБ превърна държавността в бордей, насред който озверели от алчен нагон политици стигат до физическа саморазправа, защото не могат да се разберат кой да заграби повече от народната пара. Най-пресния такъв случай е вчерашния бой в парламента между Волен Сидеров и Валентин Касабов от НФСБ. А преди да се стигне до боя, лидерът на АТАКА и коалиционният му партньор Валери Симеонов дни наред се замеряха с обвинения в лобизъм в полза на определени олигарси.

Коалицията обаче е бетон, обяви вчера Бойко Борисов. „Коалицията ни е страстна. Сбрали сме всички войводи на едно място. Не мога и аз да се направя на войвода сред тях“, коментира в типичния си байганьовски стил министър- председателят. Борисов обаче така и не отговори на обвинението на вицето си Валери Симеонов, че лобира за олигарха Кирил Домусчиев.

Няма как да не е стабилна коалицията след като лапачка има за всички в нея. Е, за ГЕРБ повече, отколкото за Патриотите, но последните и на това не са се надявали. Така че всеки келепир им е бонус. Месеци преди падането на правителството обаче Сидеров, Каракачанов и Валери Симеонов вече се трепят кой да плюска повече от копанката. Защото когато батака стане пълен и коалицията се разпусне, Борисов ще обвини тях и ще им прехвърли всички грехове за проваленото си управление… Съгласно сделката с посредник ЦРУ, която Патриотите са подписали с ГЕРБ още при съставянето на кабинета „Борисов-3“ Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

9 коментара

  1. За съжаление на дебелашките изцепки на ББ, 80% дебили се кефят като си казват „Иии Скиф колко е готин нашия ББ“ и го подкрепят. За огромно съжаление,така е.

    • Той и БАЙ гАНЬО Е ВЕЛИК!Я ВИЖТЕ КАК АЛЕККО ГО“ПРОСЛАВЯ“ГОДИНИ НАРЕД!!

  2. Абе Наде отвреме на време като реша да хвърля
    малко време на вятъра попрочитам някои от твоите
    жалки драсканици.
    И се чудя от къде у тебе този просташки и слугински език.Та тия от факултето бледнеят пред
    теб.Очевидно и ти си отраснала там.
    Много ми приличаш на самотно живееща застаряваща
    мома мразеща всичко мъжко чиято единствена утеха
    са мокрите и сънища нощем.

    • До Рора

      Ти пък Попе, много ми приличаш на някъв дърт джендърски п*д*рунгел, който по цял ден размита из форумите с надеждицата някой да му „обърне внимание“. Спокойно, и ти ще си намериш партньор гербаджийска подлого!

  3. Надя Колева,чета те и се превивам от смях-Баце ви бие като котак в дувар и вие все виете,кой ли ще ви търпи такива търтеи,вместо да ви търси отговорност за клеветите по негов адрес,простотиите ви,само ви гледа сеира до къде още можете да се осерете.Баце не може да излъже един цял народ,народът не може да сгреши,най малко след като се опари от престъпното управление на тройната коалиция,народът знае и той избра Борисов за трети път,това е показателно,за да млъкнете,посерковци,такива като теб.

  4. Наде, обърни внимание че повечето коментатори, които го защищават, са жени. За тях тиквата е мачо и връх на мечтите им да го вкарат в леглото си, но не би. Те просто слагат снимката му пред очите си и … мастурбират.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *