Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бойко Борисов: Искаме пълна победа, за да натрием носовете на другите партии

ББИскаме категорична победа на тези избори, не защото ни трябва, а за да разбрат другите партии къде се намират, колко ги одобряват хората. Това заяви днес Бойко Борисов, който до довечера може да каже и че не го е казал.

Той се поизвъртя леко и добави немислимото – че дори БСП да  бие на изборите, ГЕРБ ще подкрепи правителството на БСП, защото иначе ще се получи политическа и икономическа криза, от която няма измъкване. Странно е, че Борисов не разсъждваше толкова държавнически, когато БСП имаше правителство, то беше стабилно, икономиката тръгна нагоре, за пръв път брутният вътрешен продукт нарастна и нямаше условия за политическа и икономическа криза.

Тогава обаче ГЕРБ не само не подкрепи правителството, а изобщо не влизаше в парламента, решенията се блокираха, непрекъснато нямаше кворум, а Борисов стоеше като сеирджия и се провикваше – ще ви дам десетина депутата, за да си направите кворумчето. С което откровено и без да му пукне си правеше гавра с институцията парламент, превръщайки го в блокиран и неработещ и даже подкрепяше платените протестъри вън.

Сега песента е друга. Вчера вождът говори за широка коалиция на управление, но се оказа, че с нито една партия не е говорено за такава коалиция. После се отметна от думите си и поясни, че става дума за консунсус между партиите, за разговори и разбирателство, за да може да върви България напред.

Изказванията на политиците отблъскват все повече избиратели и мнозина са взели решение, че няма да отидат до урните и да гласуват.  Докато на политиката в България се гледа като на мачле и си говори ще ги бием или ще ни бият, а не се излиза със стройна програма за измъкването на страната от блатото, няма смисъл да се гласува, пишат хора във форумите. И питат защо бяха нужни избори сега, след като нови лица няма, нови играчи няма, а по плакатите стоят същите муцуни, които бяха в парламента и досега.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Бойко Борисов: Искаме пълна победа, за да натрием носовете на другите партии

 1. иван грозни Отговор

  28.09.2014 в 13:26

  Кой изрод ги пише тея глупости?!Пишете си имената тъпунгери с пера-…..в г…

 2. Ал Отговор

  29.09.2014 в 10:29

  Ми той изродът сам си ги плещи

 3. асен Отговор

  30.09.2014 в 12:32

  А образованието, здравеопазването енергетиката и съдебната система ще оправи ли?!

 4. Дени Отговор

  01.10.2014 в 9:49

  Само Цветелинка ще оправи да й закръгли милиардите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *