Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Божков ексклузивно: Сигналът ми за рекет и изнудване срещу Борисов е предаден в ЕК

Васил Божков съобщи, че освен на българската прокуратура, сигнала си за рекет, злоупотреба с власт и изнудване срещу премиера Борисов и министър Горанов, е пратил и на Европейската комисия. „Миналата седмица изпратих сигналът си за рекет, злоупотреба с власт и изнудване от страна на премиера и министри, на българската Прокуратура. Тя обаче оглушително мълчи и бездейства. Все още никой български прокурор не ме е потърсил на посочения от мен адрес, никой не ми се е обадил и по телефона, за да свидетелствам и да предоставя доказателства“, написа във фейсбук профила си бизнесменът, който понастоящем е в Дубай.

„Ще продължа да търся справедливост и обективност и чрез правните комисии към ЕС. Днес подадох сигнал до департамент Legal services към Европейската комисия. В техните правомощия е да назначат трима независими европейски прокурора, които да извършат независимо разследване.

Предоставил съм им доказателствата, записи и свидетелските показания по този случай. Така ще предотвратя натиск и изчезване на свидетели, заличаване на следите и унищожаване на доказателствата“, посочва Божков.

Сега е момента и тук е мястото за автореклама. Уважаеми читатели, припомняме ви, че сайтът ни Skandalno.net първи написа (още на 6 март, 2020 г.) че Божков ще атакува правителството през Европейската комисия. Новината стана изключително популярна. Прочетоха я над 2-5 млн. души. Но се намериха и читатели, които недоверчиво обявиха новината за „партенка“… въпреки позоваването ни на два различни, независими един от друг и будещи доверие източници. Днес истината, както винаги в живота, си проби път. А истината е, че Skandalno.net не греши. Ето и въпросната наша статия, която публикувахме още на 6 март, 2020 г.

Виж Тук: БОЖКОВ УДРЯ БОРИСОВ С ДОКУМЕНТИ! ПРЕМИЕРЪТ Е ОТКРАДНАЛ…

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Божков ексклузивно: Сигналът ми за рекет и изнудване срещу Борисов е предаден в ЕК

 1. Божков тръгна „ва банк“. Или – или!

 2. панчо виля Отговор

  11.06.2020 в 7:49

  Подкрепям безрезервно Божков и всички честни и интелигентни българи в желанието ни да свалим тази отвратителна власт която под лозунги срещу инакомислещите ограбва, обезкървява и затрива държавата ни. Нов народен съд за иззедниците. Конфискация на награбеното и доживотна лустрация към властови ресурс.

 3. Вили Отговор

  11.06.2020 в 10:50

  Защо да не излезем на улицата и да прогоним тази измет, налагаща фашизирано управление от толкова години? Който иска да поспори за стила на човек от мутренските среди, да прочете „Фашизмът“ на Желю Желев!

 4. Иванов Отговор

  11.06.2020 в 14:53

  Нищо няма да излезе. ЕС и онези отвъд океана ще покрият ББ. Ще изкарат Божков клеветник. Ще задейства Интерпол. Ще го докарат в България и ще го осъдят. А оня ще се бие в гърдите че за сетен път се е преборил мафията, която той е създал.

 5. РЕПРЕСИРАН МНОГО ПЪТИ ДО ОБРАН ЕВРЕИН Отговор

  12.06.2020 в 0:30

  ЛОШОТО Е ЧЕ ТАКИВА ЖАЛБИ ЗАВЪРШВАТ С ОТГОВОРА „НИЕ НЕ СЕ МЕСИМ ВЪВ ВЪТРЕШНОТО ПРАВО! ВСИЧКИ ДО МОМЕНТА СА ПОЛУЧАВАЛИ ТОВА КАТО ОТГОВОР И ТУК ИДВА ВЪПРОСА ЩО ЗА ПРИМАТ ИМА ЕВРОПЕЙСКОТО ПРАВО ИЛИ СТАВА ВЪПРОС ЗА ДЕЙСТВИЯ ИЗВЪРШЕНИ ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ ВЛАСТТИ СЪС ЗНАНИЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ? С ПОРЕДНАТА КОНСПИРАЦИЯ КОВИД 19 НИКОЯ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ НЕ СЕ ПОЛЗВА С ДОВЕРИЕ СРЕД ГРАЖДАНИТЕ! САМО НА ТОВА ОСНОВАНИЕ СА НЕЛЕГИТИМНИ! ВСИЧКИТЕ ИЗМАМИ КОИТО СЕ ИЗВЪРШИХА НА ТЕРИТОРЯТА НА РБ И НА ЕВРОПА, ТОВА КРАЖБА НА ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ СТАВАШЕ С МЪЛЧАЛИВОТО СЪГЛАСИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ КАКТО И РЕКЕТИ, ИЗНИДВАНИЯ И ИМОТНИ ИЗМАМИ! ТАКИВА ИМОТНИ ИЗМАМИ НЕ СА ПОЗНАТИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО! И С ПОСЛЕДНАТА КОНСПИРАЦИЯ КОВИД 19 ЕДВА ЛИ БИ СЕ ВЪЗСТАНОВИЛО ДОВЕРИЕТО, А МНОГО ДЪРЖАВИ ОБМИСЛЯТ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! И В КРАЙНА СМЕТКА НА ТЕЗИ ОСВНОВНАТА ИМ ПОЛИТИКА Е ДА КРАДАТ, А НАРОДА СПИ ДЪЛБОК СЪН! СЪБУДЕТЕ СЕ ИДИОТИ СЪБЛЯКОХА НИ ГОЛИ И НИ ОСЪДИХА НА СМЪРТ!

 6. ТАК СИ Е-БЕШЕ ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗЪМА ! ТАК *** И СЕГА В ЮДЕЙСЙКИЯ ДЕМОКРАТИЧЕСКИ РЕД ОТ САЩ ! – ………………….. ЛИЧНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ ! ––––- СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ –––––––-
  stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2020&p=poetbg&title=%D1%C2%C5%D2%CB%C8%CD%C8%D2%C5+%C
  –––––––-
  Прочети още на: ––––––––––https://www.dnes.bg/politika/2020/06/12/zalojnici-li-sa-mvr-i-specialnite-slujbi-na-politicheski-igri.453158#comment-newest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *