Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Божидар Димитров нарече Бареков Кончита Вурст

БарековВ момента Николай Бареков е нещо като Кончита Вурст, заяви неочаквано и точно по ТВ7 историкът Божидар Димитров. Не казвам, че трябва да се определи мъж ли е или жена, той си е мъж, а да се определи политически – ляв ли е, десен ли е, центрист ли е.

От цялата му предизборна кампания лъхаха леви идеи и лозунги, а всъщност трябва да води дясна политика и се върти за коалиции и преговори в дясното пространство. На мен лично тази партия ми се губи от политическия спектър и не зная къде да я наредя, сви рамене историкът.

Във форумите обаче веднага призоваха Божидар Димитров да се уточни от БСП ли е, от ГЕРБ ли е написаха, че той е един от най-големите примери за политическо номадство.

И все пак професорът е прав в едно – какви са идеите на Бареков и къде ще постави партията си. Ако предизборните му обещания отговарят и наполовина на намеренията му, то те са двойно по-леви от тези на БСП. Дори БСП не посмя да обещае безплатно здравеопазване на децата и майките им, безплатни лекарства на деца и пенсионери, вдигане на заплатите на всички в бюджетната и икономичесата сфера, връщане на казармата и увеличаване на армията, безплатно лечение на пенсионерите, двойно вдигане на пенсиите и какво ли не още.

Неща, които при икономика като нашата, са повече от неизпълними. Неща, които даже по време на соца не бяха такива – лекарствата бяха безплатни за деца до пет години.

Къде е Бареков? В момента той прави политически совалки и ще е там, където му е изгодно, или господарите му са решили. А предизборните обещания? Е, кой вярва на обещания? Освен нещастните пенсионери и циганите, които гласуваха за него. Защо ли…

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Божидар Димитров нарече Бареков Кончита Вурст

  1. Чичо Отговор

    28.05.2014 в 16:29

    На следващите избори и тоя ще грабне раираната пижама и при Волен на 4км.

  2. Божо не е далече от истината. Но по-интересният въпро е гласувалите за Бареков, като изключим напазруваните, по такива същества ли си падат???

    (политически) проверен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *