Богомил Бонев: Шпионският скандал с българите в Англия е повторение на Сергей Антонов

1

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев коментира в профила си във Фейсбук “шпионският скандал” в Обединеното кралство с нашите сънародници. По думите му той повтаря случаят със Сергей Антонов.

Припомняме, че петима наши сънародници – трима мъже и две жени бяха задържани във Великобритания през февруари. Те бяха обвинени в „заговор за събиране на информация, предназначена да бъде пряко или косвено полезна на врага с цел да се навреди на сигурността и интересите на британската държава“.

Ето и целият пост на Богомил Бонев:

„Англичаните провеждат операция по дискредитиране на България с измислен шпионски скандал. Точно повторение на ситуацията със Сергей Антонов. По стар навик. Защото въпреки формалното ни членство в западните структури, народът ни продължава да е русофилски, и защото сме удобни за жертва. Въпросните петима българи не са имали достъп до секретна информация, затова няма как да бъдат обявявани за шпиони. Обаче антибългарското правителство в София предателски мълчи. Като Надка и Костов при случая с медицинските сестри в Либия. И те мънкаха: „ами, ако е вярно“. Петимата вече са осъдени по английските медии. Тук гузно се мълчи.“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

 1. Спомнете си:
  „Химическото оръжие“ на Садам Хюсеин
  Отравянето на Литвиненко
  Новичока на Скрипал
  и още много от списъка…
  Какъв извод се налага?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *