Блокадите край Стара Загора продължават над 30 часа

2

Блокадите край Стара Загора продължават над 30 часа, предаде „Фокус“. Протестиращите искат оставката на правителството.

„Блокадата на магистралата продължава вече почти 30 часа! Бойците от комплекс „Марица Изток“ не се отказват. Те имат нужда от нашата подкрепа. Отново призовавам всички свободни хора от областта да отидат на терен и да се включат в протеста. Искането вече е само едно – оставка на продажното и престъпно правителство на акад. Денков! Друго няма“, заявиха протестиращите.

На място вече има палатки и хората са категорични, че ще останат на място и тази нощ. Много от тях държат в ръцете си българското знаме. Започва ли дългоочакваната българска революция?!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

 1. Протеста е тотално пробит и целта му е да подари енергетиката БЪЛГАРСКА и полезните ни изкопаеми на британосатанистите.
  Приятели, които отидоха са били прогонени от „уж“ протестиращите, което е доказателство, че работят в едно с еничарите назначени като елит.
  Очевидно това население не заслужава да има държава. Нека народа да не ме опонира, тъй като населението не е народ. То е чисто и просто статистика и сексуална играчка за британоварварите.

  • Какво съвпадение!
   Сган, мамка му!
   Страшна сган!
   Предател до предателя!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *