Благо изстреля Куини-Алис до водеща в БНТ

Благо и Куини иКуини Алис гордо показа първия си кадър като тв водеща, каквато и не си мечтаеше, че толкова бързо ще стане.

Току що дипломиралата се в гимназията абитуриентка вече прави сухи тренировки за новата си работа.

Тя получи предложение да се появява на екрана на  БНТ, след като с Благо Георгиев се влюбиха, после се разделиха, а изпълненията им не слизаха от страниците на жълтите вестници.

Връзката на ученичката с футболиста я изстреля в небесата по рейтинг и докато никой не я познаваше, сега се превърна в сензация и желано от доста телевизии лице, пише Хотарена.

В някои държави, за да работиш в телевизия, се изисква образование, стажуване от най-ниското стъпало, опит, хъс и други съществени неща. У нас обаче е достатъчно да имаш диплома за средно, да си забила някой татуиран футболист /пример Николета Лозанова/, името ти да се свърже с куп скандали, придружени с интимни снимки и кокетничене по бельо или бански и вече си готов за екрана.

А телевизиите явно не залагат на професионализма и опита, а на поредната хубава муцунка, известна само  с това, че е била нечия любовница. Според информирани, Куини ще работи като ко-водеща на тиражите на Тото 2 и Втори тото шанс заедно с Део.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *