Благо Георгиев се отказа от морето, жени се в Москва

1
Благо Есмер КолезиумаБлагой Георгиев и годеницата му Есмер Омерова са в пълна  треска от подготовката за предстоящата им сватба.
След като обиколиха морските курорти и вдигнаха от претенции нервите на на една и две местни сватбени агенции, след като кметът на Каварна лично обеща да ги венчае, те внезапно се отказаха от България и решиха да преместят мястото на щастливото събитие в Русия.
Звездната двойка е под пара за събитието, което вече е уточнено, че ще бъде на 4 септември в много скъп хотел със собствена градина в Москва. Футболистът  смята да покани родителите си и най-близките си приятели и колеги, които са доста на брой. Сред приятелите му има  и доста известни лица, включително и един президент.

Благо планира да  покани целия национален  отбор на България, но не всички ще могат да дойдат. Есмер пък има голяма рода, много приятелки и колежки-танцьорки и въпреки желанието на двамата да сведат гостите до минмум, пак ще се получи сериозна тълпа.  33-годишният бивш национал каза, че иска  да избегне излишната кичозност, но ще не ще, трябва да покани много хора и няма как да избегне кича в многонационалната тълпа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *