Благо Георгиев поиска и ръката на Куини

0

Благо Куини1Благой Георгиев е предложил брак на своята скорошна половинка Куини-Алис.

След като й взе всичко друго, той й поискал и ръката. Новината бързо се разпространила и  достигнала и до ушите на бившата му Христина Витанова, която буквално подскочила от яд и унижение. Футболистът живя с нея толкова години, но до олтаря така и не се накани да я заведе.

Близки до гимнастичката разказват, че доста поелата досега чаша на търпението й е преляла още преди два месеца, когато Куини самодоволно даде едно от първите си интервюта за медиите. Тогава 18-годишната ученичка заяви, че Благо досега просто не е попадал на точната жена, която да бъде всичко за него и да му даде подкрепа и любов, от каквито той имал сериозна нужда.  Витанова съсвем логично се почувствала наранена право в сърцето, защото се оказало, че не могла да дари бившия си с любов и внимание, единствено го дарявала с деца, които в крайна сметка сама си гледала.

Наранена,  тя му забрани на него и на родителите му, които не я подкрепиха,  а застанаха на страната на сина си, да се  виждат с малките  Йоана и Давид.

Наскоро се появи и слухът, че Георгиев е забременил Куини-Алис, което е негов начин да накара мадамите си да останат с него и да бъдат зависими от него. Говори се, че това е основната причината, която е накарала спортиста да й предложи брак преди дни. Защото пък красавицата никак не искала да ражда толкова малка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/G72Nx4UcH7c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *