Благодаря ви за неолиберализма и… някой да сипе по едно голямо и силно алкохолно, за да понеса действителността

6

Благодаря ви, но аз не се отъждествявам с гей на електрическа тротинетка, каращ по велоалея с чаша безкофеиново лате с обезмаслено мляко и използващ за волно развяващата ми се брада козметични продукти превишаващи цената на средно тежка коремна операция.

Авторът Емил Йотовски

Благодаря ви , но аз не искам да се отоплявам с динамо с перка, монтирано на прозореца и да се моля на глобалното затопляне да ме сгрее, защото това с перката очевидно не сработва.

Благодаря ви, че ме осведомявате катаден за това как педофилите са онеправдани и тяхното преследване нарушава свободната потребност на децата от любов.

Благодаря ви, но предпочитам истинските камини пред електрическите, въпреки захранването им със зареждащи се батерии ААА.

Предпочитам двигателите с вътрешно горене. Най-малкото, защото вероятността да стигна от точка А до точка Б е реална.

Знам, че Илон Мъск е по-богат от Африка и може да си изстреля задника в космоса но това някак не ме кара да мечтая. Забелязали ли сте, че вече децата не мечтаят да станат космонавти?

Благодаря ви и за промотираната толерантност. Независимо от бройката рекламни съобщения аз не искам да се съобразявам с изискванията на необразовани табуни от козари, докарани в Европа от разни алчни НПО, умело маскирани като бежанци. Докарани с едничката цел да ми разводняват етническата общност, сред която живея и която си харесвам. Като казах козари, та се сетих че ние мъжете, живеещи по тези географски ширини, не си мразим жените и не ги пердашим от сутрин до вечер. Знам, че много пари се наливат в тази теза, но това, че е добре платена не я прави вярна.

Знам защо не гледам телевизия. Вече сме много. Предаванията за гурме кулинарни изкушения омешани с тъпи манипулативни, посредствено скалъпени и крайно долни и лъжливи ковид-новини вече не будят ироничния ми смях.

Благодаря ви, че от сутрин до вечер ме настройвате срещу врагът Русия. Благодаря и за важните уточнения, че от Турското робство, което не било робство са ни освободили „москалите“ само за да ни поробят те. И… колко хубаво би било вместо тях да ни беше освободил Шести американски флот.

Знам, че вашия шибан глобалистки западен бизнес разглежда човешкия живот като стока, съответно с активи и пасиви, но не е така. Не е така, въпреки че може да ме опровергаете с цветни екселски таблици и пауърпойнтски презентации, поднесени задължително на английски език.

Знам, че заветната цел е всеки от нас, простосмъртните, да се сдобие с… кредит. Толкова голям и скъполихвен, че цял живот да не можеш да го погасиш.

Благодаря и за ГМО храните, за подсладителите, подобрителите, бигфарма. Благодаря ви и за намалението на надувните се*с кукли, комуникиращи на шест езика и с вградени лубриканти в трите най-често посещавани отвърстия.

Благодаря. А сега някой да сипе по едно голямо и силно алкохолно, за да понеса тази приказна неолиберална действителност. Skandalno.net

Автор: Емил Йотовски – писател, драматург, журналист

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Жестоката, но вярна истина за реалността в България!
    Браво г-н Йотовски!

  2. Емо, тъжно, но това е истината.

    Стискам ти ръка.

    „И нека с тез лапи челични“ да смачмаме главата на змията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *