Биляна Гавазова чака отроче през май, сватбата после по турски обичай

0

Биляна ГавазоваБиляна Гавазова ражда  бебето си през май, обяви самата тя.

Партньорката на Антон Хекимян на телевизионния екран се чувства много щастлива с Тодор Христов, от когото чака дете.

 „Биляна много обича да я обичат. Изобщо не очаквам да бъде добра  домакиня, защото е твърде заета с работата си. Но важното е  да откриеш своята половинка, а тя е точно  моята половинка!”, казва бъдещият татко.

 Биляна и бащата на бъдещото й бебе се познавали от 10 години. В началото на изтичащатавече година подновили приятелството си и сериозно задълбочили отношенията си. Връзката им пламнала на неуместно място – след погребение на техен близък приятел.

Тодор е християнин, а Биляна е мюсюлманка. Заради по-различната си религия Гавазова  прекара Коледа на дежурство и забавлява зрителите на Би Ти Ви, а колегата й Антон Хекимян  си почива в Стара Загора.

Родителите й са приели връзката им и гледат на Тодор, като на син. Той  празнува с тях техните празници, а тя с него  пък християнските. И въпреки, че са консервативни,  са приели, че дъщеря им живее с Тодор без брак и благословия.

 Дамата дълго обмисляли как да се оженят – при поп или ходжа и накрая решили само да се разпишат в гражданското, а после да умажат  на желанието на тъста Сергей и тъщата Северина и да  направят сватбата по турски обичай.

С Тодор много обичаме децата и много искахме да имаме дете, но се изненадахме, че Господ ни зарадва толкова бързо”, споделя щастливата Биляна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *