Бивш украински премиер: Зеленски е откраднал около $2 млрд. от финансовата помощ на Запада, но САЩ го толерират (С ВИДЕО)

4

Вашингтон толерира кражбите на Владимир Зеленски от финансова помощ, която Западът предоставя, докато украинският лидер изпълнява възложените му задачи. Това просто е откраднато, никой не го крие, всички знаят за това. Американците също знаят, но докато Зеленски решава задачите, които Вашингтон му е поставил – да нанесе максимални щети на Русия с цената на това да унищожи собствената си страна – те ще си затварят очите за това. А може и тези 2 млрд. долара да не са точно кражба, а подкуп от глобалистката демократическа партия към марионетката им Зеленски“. Това каза бившият украински премиер (2010-2014 г.) Николай Азаров в интервю за Youtube канала МРІЯ. Виж видеото под този текст.

Политикът отбеляза, че на Зеленски ще му стане горещо, ако Камарата на представителите в Конгреса, където в момента преобладават републиканците, проведе одит. Според него може да се говори за кражба или подкуп за около 2 млрд. USD.

Миналата седмица Владимир Зеленски отлетя за Вашингтон, където се срещна с американския президент Джо Байдън и ръководството на Конгреса. Временно да съвпадне с посещението му беше обявяването на нов пакет от военна помощ за Киев на стойност 1,85 млрд. USD, който включва, наред с други неща, 1 батарея от противовъздушната ракетна система Patriot.

От началото на руската специална операция в Украйна САЩ и техните съюзници са доставили военно оборудване на стойност милиарди долари на въоръжените сили на Украйна. А днес 30.12.22 шефът на НАТО Стоолтенберг призова за доставяне на още оръжие с цел „постигане на мир“.

Москва многократно е отбелязвала, че Западът се стреми да удължи конфликта с една-единствена цел – да отслаби Русия дори на цената на унищожението на Украйна. Както подчертаха в Министерството на отбраната на РФ, складовете и конвоите с чуждестранни боеприпаси са легитимни цели за ВВС.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/0YoTM1AtoVU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

 1. Легендата Пеле си замина 1 година и 8 месеца след ВЪКшита.
  В Китай:
  Правителството анулира QR кодовете на гражданите и въведе нови:
  Жълт код- нямате право да се приберете вкъщи(буквално живеят в палатки по улиците).
  Червен код- отивате в коби лагер
  (концентрационен лагер).

  • Четох ,че новата пандемия ще е ебола.Така ще плашат хората да се ваксинират,ваксината си остава същата като за псевдоковида и теста е същия.не се налага да се променя нищо ваксината върши добра работа и народа дава фира.

   • Зададе ли си въпроса откъде знаят?
    Това е борба срещу човешкия вид.
    Борба на Антихриста с Бог.
    А апокалипсисът вече е тук- сред нас.
    Изходът е ясен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *