Бившият омбудсман на Украйна призна, че са измисляли фалшиви истории за руски зверства, за да спечелят подкрепа от ЕС

2

Бившият омбудсман на Украйна Людмила Денисова направи шокиращо признание във видео разговор с двамата руски шегаджии Вован и Лексус, които се представиха за бившия посланик на САЩ в Русия Майкъл Макфол.

Видео от разговора беше публикувано в Телеграм-канала на Вован и Лексус, които станаха популярни с шегите си със световни личности, включително високопоставени политици по света. Двамата уговарят разговори със събеседниците си, като се представят за някой друг.

Мислейки, че разговаря с бившия американски посланик, Людмила Денисова споделя в разговора, че украинското разузнаване я е принудило да разказва множество фалшификати за руската армия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_owD40Qj3PI

Денисова също отбеляза, че е недоволна от сегашния омбудсман на страната – той отказа да разкаже измислената история за наличито на затвор в АЕЦ Запорожие.

Фалшивите истории за зверства (убийства и изнасилвания на деца) са помогнали в изказвания в парламентите на страните от ЕС, за да се поиска изпращане на оръжия за Украйна, каза Денисова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Е, колко трябва да си идиот за да не разбереш,че човекът отсреща не е американец, който говори с руски акцент, а човек на който руския му е роден език, а имитира акцент. Аз мислех, че са ѝ говорили на английски, а то на руски с много лошо имитиран акцент.

    • Ами нали са се представили за американския посланик в Москва – нормално е той да говори руски с английски акцент.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *