Бебето на Лора Караджова е на твърд алкохол

Лора КИзвестната с буйния си и купонджийски нрав Лора Караджова никак не се притеснява, че е бременна. Тя продължава да не изпуска купони, да дивее до зори и да поддържа настроението си с алкохол.

Щерката на Данчо Караджов беше засечена от папараци как обръща чашките на музикално парти и въпреки деликатното си положение се беше маскирала като индианка и дивееше по дансинга. В ръката й нямаше сок от моркови, или ябълки, а чисто уиски.

Говори се, че Лора се оптивала поне да спре наркотиците, които с Део навремето поглъщаха непрекъснато. Дали е успяла да намали белия прах, или не, можем само да гадаем. Но алкохола със сигурност не е, както стана видно от заснетите кадри.

Едва ли някой очаква от певицата да се затвори вкъщи и да плете бебешки терлички, но и това й поведение в момента не е нормално, коментират нейни приятели. Тя ще има дете, трябва да си почива, а се държи като тийнейджърка и не обръща внимание на вече наедраващото си коремче. Лора заявила, че ще направи като Кали. Ще пее цялото лято по клубове.

Кали обаче нито пиеше, нито пушеше и излизаше с достойнство на сцената, въпреки   наедрелите си форми.

На хоризонта се задава още една безотговорна майка, коментират вече във форумите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_H7qADu7OiA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *