Бареков скочи на Тити Папазов, съди го за клевета!

Бареков голямаНово скандално дело се задава за търсещите сензации и сеир.

Николай Бареков е завел срещу Тити Папазов -президент на Националната баскетболна лига цели четири  иска за клевета и обида, а общата сума е 100 00 лева.

Двамата не могат да се понасят и са в открити военни действия от над една година.

Пръв започна Бареков, който откровено обвини в свое интервю Папазов, че е източил 40 милиона лева от фирма, която е сред скандалните клиенти на КТБ и едновременно спонсорираше „Левски“.

Тити побесня и буквално разпиля опонента си в ефира на ТВ-7. Той подходи доста емоционално, разплака се, /което най-добре го може/, разпени се и изрече думи, за които може би съжалява. Той обвини евродепутата в доста грехове – професионални и лични. Даже засегна семейството му и морала му.

Като всяко чудо, за три дни и това се забрави. Тити продължи да ридае по телевизиите, че няма пари, а Бареков отиде в Брюксел да си движи работата.

От интервюто и обвиненията на Папазов обаче много медии започнаха да правят новини, които да раздуват, украсяват и преекспонират. Бареков се ядоса, защото медиите цитираха думите на Тити и към тях добавяха още една купчина тотални измислици.

Тогава той реши да съди първоизточника.

Спортният деятел бил много разстроен, че ще го съдят, плачел пред свои приятели и страдал, че Бареков може да го доведе до просешка тояга, а той нямал пари да му плати.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *