Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

БАНДИТИЗЪМ в ДЕЙСТВИЕ! Вижте КАКВО направи Борисов за Цветелина Бориславова! Истината е ШОКИРАЩА! Вижте ТУК!

В опит да спаси кожата заради гибелната политика на своето правителство в най-важните за държавата сектори – здравеопазване, образование, доходи и сигурност, Борисов вдигна голям шум около приватизацията на българската промишленост и земеделие.

Той дори си направи парламентарна комисия от свои верни пудели, която да „започне работа“, по предложението „да нямало давност за престъпления, свързани с приватизацията“. Но, ние отдавна знаем, че най-добрият начин да покажеш на хората, че си загрижен за тях и искаш да им помогнеш, и в същото време да не направиш абсолютно нищо, за да им помогнеш…Този най-добър начин е да сформираш парламентарна комисия, която уж ще работи „на ползу роду“.

Истината, обаче, е, че бандитската приватизация няма как да бъда наказана от Борисов. По простата причина, че той самият е набъркан до ушите в нея. Защото Командирът я започна, а Вождът я довърши.

Другата, неафиширана, но много по-важна цел на тази Борисова шумотевица е, да уплаши опозицията. И да й покаже КОЙ дърпа конците в държавата. По същият груб и безпардонен начин, чрез своите хора в администрацията на страната, Гуруто на ГЕРБ се опитва да сплаши целия български народ. В тази дейност, той получава солидна подкрепа от Биг Бръдърите си във Вашингтон и Брюксел.

И защото отдавна се чувства над законите и смята, че дамоклевият меч на наказанието, няма да започне да свисти около главата му…Точно заради това Винету продължава да разкоства държавната собственост. И докато си изгражда образ на „борец“ за правда, Борисов тихомълком извършва ключови промени в законите, които да облагодетелстват директно неговите авери. И индиректно самия него.

За една такава „промяна“ в закона за туризма, приета от Министерския съвет само преди няколко дни, алармират природозащитници от сдружението „За да остане природа в България“. Тази „промяна“ де факто прави скрита приватизация на държавни активи. Според нея, в държавни и общински гори и земи ще може да се строи всякаква инфраструктура. И то без да се преминават задължителните за всички граждани, процедури за съгласуване на строежите. А на всичко отгоре, това ще става без никакви конкурси и търгове. Без обявяване на някакви обществени поръчки. Без нищо.

Нещо повече. Министерството на туризма признава, че въпросните промени били „инициирани“ не от държавен орган, а познайте от кого…? От курортен комплекс „Пампорово“. А почти пълен собственик на дружеството е не друг, а дългогодишната приятелка на Борисов, Цветелина Бориславова.

Така, тези промени, приетите под задкулисния натиск на Борисов, ще облагодетелстват Цветелина, както и новобогаташите, които заграбиха за лично ползване природата на Националните паркове Рила, Пирин, Витоша и Родопите. Познайте с чия протекция тези нови чорбаджии са си присвоили нашата великолепна и омагьосваща българска природа, чиито „бездни, висоти и гледки великански“ са омайвали и народния поет Иван Вазов?!

Ясно ли ви е сега, уважаеми сънародници, че не депутати и министри, а „честните частници“ и новобогаташи, които без срам и свян заграбиха цяла България и ползват нейните ресурси за лично облагодетелстване…Разбрахте ли сега, че точно тези престъпници правят и законите в нашата родина?!

Ето затова, ние от екипа на  Skandalno.net отдавна твърдим, че капитализмът е най-паразитният модел на човешко общество. Че той не поощрява развитието на ума и интелекта на народите. Че не прави нищо градивно за държавите. И в крайна сметка се опитва да подчини на своите прищевки милиарди хора. И да ги превърне в безсловесни същества и роби.

Защото това, което правят Борисов, Цветелина и обръчите от фирми около тях, е само далечен отглас от грабежа, на който глобалният капитализъм е подложил цялата планета.

Затова огромната част от хората трябва да разберат най-сетне, че капитализмът е път за никъде. И човечеството трябва да се раздели веднъж и завинаги с това „Зло под слънцето“. Ако иска да оцелее. И да пребъде човешката цивилизация.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за БАНДИТИЗЪМ в ДЕЙСТВИЕ! Вижте КАКВО направи Борисов за Цветелина Бориславова! Истината е ШОКИРАЩА! Вижте ТУК!

 1. Анонимен Отговор

  10.11.2017 в 18:52

  ДА ЗАПОЧВА ВСЕНАРОДНА ПОДПИСКА ЗА НЕДОВЕРИЕ КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ КРАДЦИ И ДА ГИ ИЗРИТВАМЕ ПРЕДИ НОВА ГОДИНА ТЕ НИКОГА НЯМА ДА СПРАТ РАЗРУХАТА НА РОДИНАТА ОСТАВКА ВЪН ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА МРАЗИМ ВИ УБИЙЦИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ БЪЛГАРИЯ Е НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕ Е СОБСТВЕНОСТ НА МАФИЯ ГЕРБ НЯМА ДА ИМ ПОЗВОЛИМ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ ЗА ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

 2. Свежа мрежа Отговор

  10.11.2017 в 20:01

  Сега разбра ли народе защо е имало национализация и народен съд? Безобразията са страшни!Не знаете кметовете с какви имоти са тук и в чужбина! Такъв грабеж заслужава революция и бесилки!

 3. Свежа мрежа Отговор

  10.11.2017 в 20:02

  Сега разбра ли народе защо е имало национализация и народен съд? Безобразията са страшни!Не знаете кметовете с какви имоти са тук и в чужбина! Такъв грабеж заслужава революция и бесилки!

 4. Воленка Близачева Минетчийска Отговор

  10.11.2017 в 20:41

  Цветанка Карагъзова също е минетчийка.

 5. Анонимен Отговор

  11.11.2017 в 12:09

  ДО ВСИЧКИ БЕЗДОМНИ ИНВАЛИДИ СКИТНИЦИ ПРОСЯЦИ САМОТНИ МАЙКИ СДЕЦА ПЕНСИОНЕРИ ВСИЧКИ ИЗНЕМОГВАЩИ БЪЛГАРОЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ ВИЕ СТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ СЪСТОЯНИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРАТЕ Е ПО ВИНА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ЕВРОПЕЙСКОТО НИ ЧЛЕНСТВО ТЕ НИ НАПРАВИХА ЧЛЕН НА НАТО ИЕС НЕЗАКОННО БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ И ПОЯСНЕНИЯ ЗАЩОТО ИСКАТ ДА КРАДЪТ А НИЕ ДА ЖИВЕЕМ В РОБСТВО НЕ СЕ СРАМУВАЙТЕ ОТ СЪСТОЯНИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРАТЕ ВИЕ СТЕ РАВНОПОСТАВЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ЗА ДА НЕ ЗАГИНЕТЕ ОТ ГЛАД НИЕ 91% ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА ВИ ПОМОГНЕ ВСЕКИ ДЕН ОТ 3 ЯНУАРИ 2018 ДО 30 ЮНИ 2018 ЩЕ ВИ РАЗДАВАТ ХРАНА ДРЕХИ ОБУВКИ ЗАВИВКИ КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ ВСЕКИ ДЕН ОТ 9 ДО16 ЧАСА ОКОЛО ЕДК В СТОЛИЦАТА И ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ЗАЩОТО СЕЛАТА СА ПУСТОШ И РАЗРУХА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ 91% ОТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ СМЕ С ВАС ЗА ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ПАРИТЕ ЗА ВАШИЯ ХЛЯБ СА ВЛОЖЕНИ В ЕДК ЗА КОМФОРТ НА МАФИОТИТЕ ОТ ЕС И УПРАВЛЯВАЩИТЕ В РОДИНАТА ЗАСТАВАЙТЕ НА ВСИЧКИ ЦЕНТРАЛНИ МЕСТА

 6. АННА Отговор

  11.11.2017 в 19:13

  ДИЙ, ВОЛЕ ДИИ……..

 7. Анонимен Отговор

  13.11.2017 в 7:58

  МАФИОТА БОРИСОВ И ШАЙКАТА ГЕРБ НИ ОТКРАДНАХА ДЪРЖАВАТА МОЛИМ ВЛАДИМИР ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ НА ПОМОЩ ДА СПАСЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ МАФИЯ ГЕРБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *