Ашколсун! Празнуваме 3-ти Март без Руснаците! РИА Новости: България Предаде едно вековно приятелство!

3 мартОт няколко дни в публичното пространство се върти новината, че турския премиер Ердоган е поканен да присъства на честванията послучай националния ни празник на връх Шипка на 3 март.

Безумната информация как официални представители на поробителя ще празнуват с нас освобождението ни от турско иго обиколи световните информационни агенции. Слава Богу, новината се оказа измислица и днес бе надлежно опровергана от Външното ни министерство. И тъкмо да се успокоим… когато ни цапардоса втора, не по-малко шокираща и този път съвсем истинска новина: Нито един официален представител на Русия не е поканен да присъства на честванията!!!

Шипка

Тази сутрин РИА Новости поздрави България с празника и подчерта, че в Кремъл няма покана към нито един руски политик да присъства на събитията. „Тази земя е напоена с руска кръв, но явно не сме достойни да получим покана“, констатираха от информационната агенция.

Руските медии буквално са онемели от обида и възмущение. Там коментират информацията с тъга и отбелязват, че „България е предала едно вековно приятелство и точно в такъв ден доказва, че са й по-мили поробителите, отколкото освободителите“.

Нищо не ни учудва. Новината за „Ердоган на Шипка“ може да е измислена, но пък не е и съвсем невярна. След като Русия излезе виновна за създаването на Ислямска държава, след като в България бе направен опит да се създаде цяла антируска парламентарна комисия срещу уж „агресивното“ й въздействие върху вътрешната ни политика, сега на практика се получи точно това – Ердоган стои на Шипка като победител!

Костницата в Батак
Костницата в Батак

Ердоган на Шипка!
Нищо чудно догодина и да го видим там. Каквито сме гъзолизци и продажници, може да поканим и турския консул (ако все още не е депортиран-б.р.), американския посланик, (и жена му- б.р.), дори посланици на Зимбабве и Сомалия… само не и тези, които ни освободиха!

Да преиначаваш историята, е престъпление!

Да я пишеш наново, за да угодиш на соросоидните фондации и финансовите им бащици от САЩ е отцепредателство!

Да отречеш, че Русия ни е освободила, е най-долната инсинуация, граничеща с национален позор!

Честит празник, българи!

И благодаря, Русия! 

Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *