Ахмед Доган вдигна разкошна къща в Дубай

doganБългария вече не е достатъчна, за да побере имотите на Ахмед Доган.Затова лидерът на ДПС се е насочил не към кое да е място, а към Дубай. Предполага се,че фирми от обкръжението му са „наляли” милиони в изграждането на мега проекта,който служи за отдих на Доган.

Палатът бил издигнат до самия океан, разполагал с частен плаж и огромни градини.Соколът дори се замислял дали точно това да не е мястото, където да заживее щом се откаже от политиката.

Явно сред бившите управлявящи сега е най-актуално кой с какъв по-апетитен имот да се сдобие.Интересно кой още ще последва примера на Доган и Емилия Масларова, която наскоро се сдоби с апартамент във Виена. И кой най-после ще поиска сметка за произхода на парите им.


ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Вижте ги добре,червените чорбаджий,които наричаха нашите дядовци – постигнали някакво благополучие с много труд на нивата – „чорбаджий- изедници“. Съсипвайки ги и унищожавайки ги, за да заемат техните места. Сега ние как да ги наричаме тези „комунисти“? Просто няма думи за да се изрази тяхната наглост, нахалство и безкруполна алчност, постигайки всичко това без да се трудят, а просто с далавери, за сметка на Българския нярод!
    Но и сега тяхната абвиетура е: „бсп- за българия“, което е връх на наглостта!
    Срам и позор за партията на комунистите-социалисти
    и техните аркадаши,от дпс създадени от самите тях, за да крадат заедно!
    Много добре са се справили! – НАРОДЕ-Е-Е-Е……?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *