Арестуваха Пламен Богданов! Вижте защо:

0

Пламен БТатуираният мачо Пламен Богданов е бил арестуван в сряда след полунощ  и е потъркал столовете в Районното управление в Несебър, след което бил освободен на другата сутрин.

За случката разказаха бдителни курортисти, които го видели как се измъква по терлици от сградата на  полицията в курортния град.

Скандалният участник в последния „Биг Брадър“ просто не може да диша, без да е в центъра на събитията и без да се прави на голямата работа. Още в предаването той делеше хората на мъжкари и льольовци, като на върха на стълбицата на мъжеството поставяше себе си.

Причината за ареста му: той отмарял пред камара питиета  в едно от известните  заведения в Слънчев бряг в компанията на две засукани моми.  Мераклия от  съседна маса започнал да сваля една от дамите му, като я почерпил питие и Богданов веднага надул перки. Извикал натрапника навън пред кафенето да се разберат като мъже.

Как са се разбирали и какво са правили не е ясно, но мачото не се върнал повече в заведението и мацките останали вътре сами и обидени.

Най-вероятно са го прибрали в полицията, тъй като мъжкият разговор за него се изчерпал с един тупаник зад врата.

„Нищо подобно, отрече Пламен. Не са ме арестували. Имаше проблем с едната от приятелките ми и едно момче, но се разбрахме с него като хора.

Сам отидох в полицията, но то е защото в рамките на три дни ченгета ме спряха пет пъти за проверки. Писна ми и отидох да попитам защо. Дали им приличам на криминален тип и в какво ме подозират.

Те ми казаха, че проверяват всички заради стрелбата по Митьо Очите и аз не съм замесен.

Стиснахме си ръцете и си тръгнах“, обясни Богданов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *