Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Арабските емигранти масово изнасилват европейки! Мислят ги за проститутки!

жениНорвежките политици искат да се въведе задължително се*суално възпитание за мигранти.

В момента мюсюлманите изнасилват европейки наред, защото ги мислели за проститутки поради странното за тях облекло. Те смятали, че така се обличат само леките жени.

Един от мигрантите споделя, че просто изживял истински шок, когато видял как ходят жените по улиците. Главите им не са покрити, краката им са на показ, полите им са къси, особено на момичетата. Разхождат се свободно без придружители, влизат в заведения и пият. Всичко това за нас е много объркващо, твърди  33-годишния африканец Абду Осман Келифа. Ние сме научени, че всяка жена трябва да си пази честта, а когато излезе на улицата сама и не е облечена спрямо традициите на корана и лицето й не е забулено или поне няма забрадка, то тогава тя принадлежи на всички мъже, които я пожелаят.

А тези тук танцуват, прегръщат се и се целуват на улиците – какво да си помислим ние, пита мъжът, който се е записал в училището.

Сблъскването на две култури не е лесно и изнасилвачите се оправдават с традициите си и религията си. Масово зачестиха случаите на изнасилване, обаче мигрантите са категорични, че жените на улиците са общи, така пишело в Корана. Те без свян се нахвърлят и на ученички и дори на пораснали деца.

В Норвегия са се видяли в чудо как да опазват дамите и непрекъснато ги учат чрез телевизията и вестниците как да избягват арабските мъже и как да се предпазват от изнасилване.

Училището за се*с обаче едва ли ще помогне. Европейките няма да променят визията си и начина си на живот заради пришълците, а законът трябва да наказва с цялата си строгост разгонените мъже, смятат в социалните мрежи.

Не ние сме длъжни да се съобразим с техните традиции, а те с нашите, щом са избрали да живеят при нас, гневят се унижени жени.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *