Араби предлагат сто камили, за да имат Анастасия

АнастасияЧаровната и усмихната певица Анастасия призна, че едва не била отвлечена в Дубай. Там тя била на концерт и имала участия в няколко големи ресторанта.

Въпреки че алкохолът е забранен в арабската страна, доста развеселена мъжка компания, отпиваща странен шербет, непрекъснато вадела пачки и искала да попее още и и още. Накрая мъжете се опитали да я опипат, и да я шляпнат по дупето, но тя с достойнство се отдалечила. Накрая те я обградили и се снимали заедно и един по един с нея. Но и това не размекнало сърцето й.

Тогава пияната групичка излъчила свой представител за преговори. Той направил неустоимо предложение на певицата – да й дадат 100 камили и тя да ги позабавлява една нощ. Предложението изумило поппевицата, която не знаела, че камилата е едно от най-ценните животни в емирствата. И даже се обидила.

Нейна приятелка, която я придружавала на турнето, успяла да я спаси от почерпените навлеци и те си останали само с мераците и с камилите.

Междувременно Анастасия и колежката й Анн Джи отдъхват по родното Черноморие и вилнеят в чалготеките, въпреки че обикновено се изявяват в друг жанр.  Там отново заваляли различни предложения, но чак камили нямало. Двете предизвиквали фурор, където и да отидат, тъй като ги придружавал не кой да е , а на Анн Джи, което тя носела постоянно със себе си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ugIw1VP7iXE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *