Антон Кутев: Слави не е имал желание да управлява, попадна в ситуацията погрешка

7

Слави Трифонов не е имал желание да управлява, попадна в ситуацията погрешка. И сега е като в небрано лозе – не знае какво да прави. Хората му не са готови за такъв сценарий – да управляват. Това каза днес в тв. интервю Антон Кутев, депутат от БСП.

Според Антон Кутев при едни следващи избори „Има такъв народ“ вероятно ще получи още по-висок резултат. „И тогава наистина ще стане интересно, защото екипът му няма да е кой знае колко по-подготвен. Смятам, че очакванията на Слави бяха да влезе в парламента като 4-та политическа сила, а намерението му беше да се прикрепи към управляващата политическа сила като младши партньор (скрит или явен) по познатата ни от предишни парламенти схема на малките партии. Но спонсорите му, хората от които зависи колко процента ще има на изборите, явно са решили друго. Или пък в намеренията им нещо се е объркало„, заяви Кутев.

АНТОН КУТЕВ

„Борисов е уморен, самият той не иска да управлява държавата. Корупционното злокачествено образувание ГЕРБ в момента изглежда като „бита лисица“. Този парламент няма да доведе до никакви смислени решения и политики. Вероятността до Нова година да има нови избори е огромна“, завърши Антон Кутев. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

 1. Споделям напълно логиката на Кутев. Трифонов е мислил за няколкопроцентова субсидия, която да обезпечи укрепване на разклатения му бизнес в условията на пандемията. Живеем във рядко време на сюрпризи с цели държави, че и целия свят. Нямаме сигурност за нищо, даже и за живота си.Най- важното войната между Русия и Щатите, чрез Украина се готви с часове, у нас никой не се стряска, никой.

 2. Слави и да не е имал желание, и да не е искал да стигне до тука, фактите са налице. Не всякога желаното и случващото се е едно и също. Слави е мъжкар и ще поеме кръста, след време може да се окаже, че месията, който Българите чакат вече 32 години се е появил. Трябва да се пробва системата задължително – път назад няма. Трявна му кабинет с хоризонт до на година май-юни. След това два месеца служебен кабинет и есента на 22г. нови избори. През това време трябва да успее да разрови торта от оборите, които ГЕРБ оставиха и да организира честно състезание – избори, в които всички участват наравно. Българския народ узря вече и гласуването за 50лв. ще има все по малко значение. Давай Слави, няма време, не сме с тебе. Ще успееш.

  • Българския народ узря, перзря и падна до степен да гласува за Слави Трифонов.

 3. Един тук се обажда че Слави може да се окаже нов месия. Ще умра от смях. Колкото мадридския палячо беше или колкото Тиквата ли? Хайде стига с тия месии и харизми за абсолютни нефелници. С какво се различава или по-скоро с какво е повече от тия двамата. Същият аутсайдер тотално непригоден за управник на страната и понеже и той го знае, ще има грижа само да се награби колкото може от народното, като тях. Хайде стига експерименти с хора който нямат понятие от това на което ги слагат да ръководят и понеже са без морал за да откажат поста, се възползват пак по същата причина (липсата на морал) за да забогатяват от кражби, рушвети, рекет и подлизурски подаяния. Та за Слави – защо и той да не ни пуска лакърдии като Тиквата (това го може), или пък да ни го показват час по час по екраните, колко му е да почне да реже ленти, пък ако го почнат с неудобните въпроси – да почне да бяга и да се крие като предшественика си. Само че идва въпроса – защо тогава ручахме жабетата?

 4. Не подценявайте Слави, както от началото подценявахте Бибитко!?! Добри съветници винаги ще се намерят! Гледайте си вашата къща, че е като след земетресение!!!

 5. Слави няма какво да се ослушва. Има доверени и грамотни хора, които да му помагат, трябва му само воля и неотстъпчивост. Без правителство нищо няма да направи, няма да го запомнят с добро. Трябва да има парламент и МС с времеви хоризонт поне от година, а може и повече. Без достатъчно време няма нищо да направи-сега трябва едно, след другите избори друго и т.н. Някой трябва да го поучи и да му помага безкористно. За премиер да намери грамотен и образован, не е нужно да е с голяма политическа биография, да го съгласува с президента, с уговорка да остане, като премиер на служебния кабинет, като се разпусне НС, за да организира честни парламентарни избори. За министри, да не се кахъри, там може компромиси, но да заложи на рутинирани играчи – пример: за външен министър И. Калфин, за финансов М.Велчев, за социален Х. Адемов, за военен Б. Ноев и т.н. По важно е, като първи заместник министри да назначи млади образовани и грамотни хора, които да са честни и мотивирани, да се учат и да „дишат във врата“ на министъра. Те след новите избори ще поемат министерства. Винаги има начин, Слави смело напред. Пак ще те подкрепим, друг избор нямаме.

 6. Този, цял живот ЛЕЖИ върху името на баща си – Филип Кутев! Да имате спомен, какво е направил с двете си ръце, или с ума си?
  Цял живот лала прзни приказки и все се намира някой, който да му плаща, за да не умре от глад!
  Те, затова сме на този хал и оправия няма да има!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *