Антония Петрова шашна зрителите- излезе на екран по ц*ци

0

Антония деколтеВсе си мислехме, че Брадърът няма с какво повече да ни изненада, особено след състезанията по надпърдявяне и оригване, но се оказа, че можело.

В битката по пълно излагане се включиха и коментаторите. Платените брадър-спецове са в непрекъснато състезание кой как да шокира зрителите – мъжете с умни цитати, а жените с тоалети. Антония Петрова и Жени Калканджиева са в непрекъснато състезание коя да се покаже на екрана по-по-най, но този път Мисис Русия изби рибата и публиката. Тя явно обърка коментаторската масичка с плота на нощен бар и едва не изсипа силиконовия си бюст върху нея. Деколтето й беше толкова дълбоко, че покриваше само зърната й и те стояха закрити само на магия, или бяха лепнати с лепило, за да не изскочат.

Понеже Жени Калканджиева трудно може да си позволи нещо подобно, компенсира с модерни тежки рокли, обсипани със златни и сребърни нишки, подходящи за нощно парти, или светски купон, но не и за екран в 20 часа вечерта. Своя дял даде и екстравагантният Евгени Минчев, който е облечен винаги повече от странно и шокиращо, а сега извън ризките, шалчетата, чепиците и украшенията, неизменно ходи с шапка, сякаш купена от магазин за маскарадно облекло и голяма шарена лачена чанта, в която явно е сложил самочувствието си.

Само клетият Иван Ласкин винаги се появява или с карираната си ризка, или с поизносеното си кафяво пуловерче, с които едновременно може да спи, да отскочи до кварталната кръчма, или да се яви пред екран. Дрешките му просто са универсални за всякакви ситуации и даже една брошка с гущерче не си слага, за да влезе в тон с компанията.

https://youtu.be/uicopGJltlU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *