Антония Петрова Гушва $ 10 милиона от Развода с Бередин! Виж Тук:

0

Антония АлександърАнтония Петрова скоро може да стане доста богата жена.

Снажната  перничанка се развежда  с руския богаташ Александър Бередин и съвсем сериозно се е заканила да го остави гол като пушка.

Миската сериозно се е заела със задачата да го накара да си плати за времето, което й е загубил, както и за други прегрешения на милионера, които само те двамата си знаят.

Влюбената двойка вече изобщо не е влюбена, не контактува по никакъв начин освен чрез адвокатите си – отрицателните страсти между бившите съпрузи са нажежени до червено.

Двамата се разделили толкова внезапно, че дори най-добрите им познати не могат да посочат истинската причина. Просто внезапно си вдигнали скандал, а Бередин си грабнал багажа и изфучал с мръсна газ от семейното жилище.

Слухове носят, че руснакът си хванал млада любовница в Москва, а Антония разбрала за съперницата си. Това до такава степен я вбесило, че изхвърлила всички дрехи на любимия си барабар със самия него през вратата. Други пък твърдят, че на Антония й писнало да живее със себичния руснак, който е  доста по-голям от нея и си потърсила нещо свежо, но едва след скандала.

Каквато и да е причината, делото за развода и обезщетенията влиза в съда.

Състоянието на Бередин възлиза на 30 милиона долара и адвокатите на перничанката твърдят, че ще измъкнат 10 милиона от сметката на бившия съпруг. Те смятат да вкарат в съда и позабравената вече случка, когато Александър отвлече бъдещата си булка от ресторант и я изостави гола на пътя.

По-късно той обясни, че го е направил от любов и наистина се ожени за нея. Така избегна наказанието за отвличане. Сега обаче, след години, ще си плати за него с лихвите, смятат приятелки на миската.  

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *