Анита Мейзер влиза в луксозен затвор! Виж Тук:

АнитаЗадържаната за смъртта на съпруга си Анита Мейзер, ще излезе тези дни от ареста.

Тя има възможност  да смени студената килия с луксозно легло и пищна обстановка  в къщата на „Биг Брадър“.

Както вече писахме, още преди да се случи нещастието, тя била една от сигурните участнички във формата. И една от най-евтините. Понеже имала пари и искала само слава, тя подписала договор за хонорар само от 15 хиляди лева, който на фона на парите за останалите участници бил символичен.

Сега обаче продуцентите трябва да се бръкнат двойно, за да я имат в предаването си. Те трябва да платят и гаранцията, която ще й бъде определена.

В момента силиконката все още е в ареста, защото се извършват три експертизи как точно е починал съпругът й Николай. Намериха се и свидетели, пред които той се хвалел как експериментира със свински опашки и как ще постигне световен рекорд.

Какво точно се е случило на кушетката, никой не може да каже. Едната вероятност е, че при опит да скъса опашките с вратните мускули, той е прерязал сънната си артерия. Другата, че от напрежение е паднал от масата и е разбил носа си, а опашките са го удушили.

В момента Анита е отслабнала 10 килограма, отказва да се храни в ареста, дъщеря й е долетяла от чужбина и всеки ден ходи при майка си, дори възкликна – Мама умира там!

Ако Тупарев успее да се уговори с разследващите и адвокатите, шоуто му ще удари небето с рейтинга си.

Воайорстващата публика ще иска непрекъснато да гледа поведението на жената, която е обвинена за убийството на мъжа си, категорични са медийни експерти. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *