Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Андрей Арнаудов: Не Циганите, а АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ! От днес започвам да правя деца! Виж Тук:

Не ромите, а аз съм проблемът на тази държава, написа на страницата си във фейсбук Андрей Арнаудов.

Всички в момента морализаторстват, че 13 – годишна ромка е родила, поучават я, възмущават се…

Обвиняват това население в липса на култура, на задръжки, на ценности. И се тюхкат, че то ще стане по-многобройно от българите.

Аз пък обвинявам себе си. И всички като мен.
Ние, работещите, образовани български граждани не правим деца! Ние отлагаме до безкрайност, а понякога оставаме без нито едно.

Аз съм Андрей Арнаудов, на 37 години,  телевизионен водещ и продуцент с достатъчно възможности да отгледам поне пет деца, но нямам даже и едно.
И съзнавам, че проблемът на тази държава и обществото ни е в такива като мен.

От десет години изкарвам достатъчно пари, за да осигуря на едно бебе идеални условия за живот. Поне от пет години насам се чувствам готов да имам деца, но нямам.
И не съм само аз.

Андрей Арнаудов иска поне две чавета!

У нас  има хиляди млади хора, които имат достатъчно пари, за да отгледат деца, но нарочно отлагат, залагат на кариерата, на купона, на свободата и не им се занимава с памперси и шишета с мляко. Егоизмът е достигнал дотам, че те предпочитат да имат куче, вместо дете, но и за кучето нямат време да го разхождат и го поверяват на гледачи.

В моите среди също е пълно с такива хора. Наближаващи 40-те години, самотни, търсещи, отлагащи, а след 40 пък става късно. Особено за дамите.

Пълно е с такива като нас и в цяла България. Преди беше нормално в едно семейство да растат поне двама или трима малчугана, а сега е рядкост, ако се появи поне един.

Затова и заявявам – проблемът не е в 13-годишната родилка, а в нас.

Лично аз от тази година започвам да правя дете и ще поема цялата отговорност за него. След това – още едно.

И смятам да се включа в кампанията „Направи го за България“! За да променим живота си, трябва хората като мен да започнат да правят деца, а не само кариери.  Защото бъдещето на България са децата ни, а не парите и кариерите ни, пише прочувствено Опосумът.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Андрей Арнаудов: Не Циганите, а АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ! От днес започвам да правя деца! Виж Тук:

  1. Анонимен 2 Отговор

    05.01.2017 в 23:34

    Земята действително е пренаселена. Господарите на света се стремят да намалят населението чрез локални войни, епидемии, глад и мизерия, докато Мао искаше това да стане чрез контрол на раждаемостта. А циганите правят повече деца от българите, това е защото няма какво друго да правят, пък навярно и получават някакви помощи за тях, та има поне какво да ядат. Не са виновни нито циганите, нито българите. Виновна е системата. При Тошо за всеки циганин имаше работа, за всяко дете дори за циганчетата имаше училище, за всеки болен безплатно лечение. Нямаше луксозни коли, но нямаше гладни и бездомни. Думата клошар беше неизвестна на българите. Дали българите ще правят повече деца или не, няма никакво значение. Цялата система е обречена на гибел, не само България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *