Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Американски генерал се ОПЛАКА: „Русия ни пречи да владеем Близкия Изток! ПО-СИЛНИ СА ОТКОЛКОТО ОЧАКВАХМЕ“! Виж Тук:

„Със своите зенитно-ракетни комплекси Русия пречи на САЩ да доминират във въздушното пространство на Близкия Изток“, написа в свой доклад ген. Джоузеф Вотел, началник на Централното командване на въоръжените сили на САЩ.

Като най- сериозни заплахи за лидерството на САЩ по света генералът посочва Русия, Китай и Иран. И подчертава, че Русия и Китай вече сериозно разклащат доминиращата позиция на Вашингтон по света. Докладът на ген. Джоузеф Вотел е цели 52 страници и е предназначен да послужи пред US-Конгреса.

Освен че Москва пречи на САЩ в Близкия Изток, американският генерал докладва и за това, че „Русия застрашава присъствието на САЩ и в … Афганистан“. Засилващото се влияние на Руската федерация в Централна Азия можело да навреди на позициите на Вашингтон и в този регион.

Нека бъдем честни! „Пречките“, които Русия създава пред САЩ всъщност са много по-дълбоки и всеобхватни. И далеч не се изчерпват с новите геополитически позиции на Путин и руското правителство. Когато през 2013 г. САЩ и НАТО неофициално обявиха война на Русия с майдана, който спретнаха в Украйна, те се надяваха:

1. Да изнервят Путин и той да сбърка, за да им даде основание да нападнат. Това обаче не се случи.

2. Да го притеснят с показаното надмощие и санкции, за да натикат Русия в ъгъла, така че тя да приеме всичко, което Западът й налага. Но и това не се случи.

Вместо това, САЩ и НАТО със силно притеснение установиха, че Русия не е толкова изостанала във военно отношение, колкото са си мислили. Сякаш възкръсналата като феникс от пепелта руска военна мощ демонстрира на света оръжия от най- ново поколение, за които никой не подозираше. Под мерника им Русия най- спокойно си прибра Крим от Украйна, а Западът остана безпомощно да си джафка пред бърлогата на Мечката.

НО ЗАПАДА ЗА ВТОРИ ПЪТ ПОДЦЕНИ РУСИЯ…

Световните бандити САЩ и Западна Европа мислеха, че с това главоболията, които Москва внезапно им причини, ще свършат. Мислеха, че ще продължат необезпокоявано да си „разиграват кончето“ из Близкия Изток. И решиха да съборят правителството на сирийския президент Башар Асад и да раздробят държавата му на части, като приберат за себе си източните пустинни сирийски региони, които са богати на нефт и газ. (Неслучайно именно там вършееше отрочето на САЩ – ИДИЛ- б.р.) План, подобен на тези в Ирак и Либия.

Планът на Запада за Сирия предвиждаше „мръсната работа“ да свърши сформираната от САЩ терористична групировка ИДИЛ (съставена от професионални ислямски наемници), към която бяха присъединени още една дозина алчни за пари по- малки терористични организации от целия регион. Западните медии пък подхванаха кампания, в която представиха бандата главорези като „държава“. Нарекоха я  „Ислямска държава“. Не спираха да излъчват зверствата им по телевизиите и да плашат света с нея. А САЩ и Западна Европа йезуитски свиваха рамене и се правеха, че няма какво да направят в очакване наемниците да катурнат Асад.

Но това отново не се случи, защото Русия реши да се намеси и спаси Сирия от терористите, чиято задача беше да я разпокъсат. Интересно, щом Москва се намеси, Западът рязко и набързо сформира Коалиция и изпрати най- после войници в размирния регион. Чиято задача обаче беше единствено да пречат на руснаците да ликвидират ИДИЛ.

Въпреки това, две години по- късно, Русия обяви, че е ликвидирала ИДИЛ и прибра по- голямата част от войниците и въоръжението си от Сирия. От Западната Коалиция обаче изведнъж решиха, че няма да напускат Сирия. „Русия да се маха, ние оставаме“, надменно се изрепчиха американските военни.

Само за месец обаче, Западната Коалиция забърка такава каша, че отново подпали региона. Какво се случи: САЩ решиха да използват кюрдите, за да откъснат земи от Сирия, които да присъединят към автономната кюрдска държава в Ирак. Целта е създаването на кюрдска държава, която да включва земи от Сирия, Турция и Иран.

Така САЩ подпалиха отново Близкия Изток. Но, се оказва, че Русия отново пречи на плановете им да взривят богатия на петрол Близък Изток! От седмица насам Владимир Путин започна масирано да връща руски самолети и ракети в региона. Именно това вбесява международните бандити САЩ. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Американски генерал се ОПЛАКА: „Русия ни пречи да владеем Близкия Изток! ПО-СИЛНИ СА ОТКОЛКОТО ОЧАКВАХМЕ“! Виж Тук:

 1. Тенчо Отговор

  01.03.2018 в 0:15

  Амиии когато фактите говорят и българските медии мълчат с някои малки изключения.

 2. rumen stojanov Отговор

  01.03.2018 в 0:54

  Войната на САЩ срещу ЕС…
  (Анализ на “Булг-стратфорд”)
  .
  Приятели,
  .
  И през 2018 година САЩ продължават Прокси-войната си срещу Е.С., за налагане на американския Либерал-садизъм и Джендър-изъм, с 3-тия етап – “Ескалация”, на шопския принцип:
  – “Я не сакам на мен да ми е добре…, я сакам на Е.С. да му е зле…”
  (Но в защита на себе си, а по съвместителство и в защита на Е.С., в тази война се включи Русия…, а Иистаблишмънта нарече помоща на Русия, “хибридна война”…)
  .
  Войната водена от САЩ срещу Е.С., започна през 2014 година с Три Главни цели…:
  1. Военно-икономическа прокси-блокада на ЕС, чрез лишаването му от най-платежоспособните и близки пазари;
  2. Лишаване на Е.С. от евтини руски, арабски и африкански суровини и енергии;
  3. Масови кръвопролития и разрушаване традиционните европейски, християнски и ислямски морал и етика;
  .
  1. Началото:
  – Агресия на САЩ срещу ЕС и “еврото” започна с умишлено предизвикани “бюджетни кризи” в Гърция, Италия, Испания, Португалия и България, чрез фалита на КТБ съчетан с 20 милиарда заеми.
  (ЦРУ – “Отдел за финансови деструкции на неприемливи лица, организации и държави”…)
  .
  2. Съпровождащи операции срещу периферията на ЕС:
  – Садам и Кадафи обявиха, че ще продава нефт срещу “евро” и ги убиха…
  – САЩ предизвикаха с долари “Арабската пролет”…
  – С фашистки преврат и 5 милиарда долара запалиха Украйна и сега процесите водят към… кърваво раждане на “Конфедерация Украйна”…
  – Чрез налагане на “Истанбулската конвенция” предизвикване на етичен и морален срив на европейците.
  – С едностранното признаване на Йеросалим за столица на Израел, предизвикване на нов Арабо-Израелски конфликт…
  – Чрез политически Пакт между България, Македония и Албания, създаване на втори “вал”, (първия, но ненадежден е Турция), за изолиране на ЕС от арабски ирански и руски енергии и суровини…!!!
  .
  3. Ескалация в 2018г.
  – Освирепяване на войните в Близкия изток, Северна Африка и Украйна…
  – Предизвикване на нов арабо-израелски конфликт с признаване Йеросалим за “столица” на Израел и по възможност и нова Война на Балканите…
  (България прави отчаяни опити за сплотяването на Балканите…, за да не се повтори османската агресия… от ХІІІ – ХІV век…!)
  – “Санкции” и пак “санкции” срещу Русия, но само подкопаващите икономиката на ЕС, а иначе стокооборота САЩ-Русия си расте…
  – Предизвикване на Банкова криза в “русофилска” България…, саботиране строителството на АЕЦ-Белене, “Южен поток” и многомилиардни заеми, безмозъчно вложени в асфалт и стиропор…!!!
  – Принуждаване на Е.С. и България, да приемат дезинтегриращата ги “Истанбулската конвенция”…
  – Изнудване на слабоволевите “съюзници” на САЩ, като Молдова, България, Румъния и Полша, за пряка и яросна конфрантация с Русия, дори да ниво на кръвопролития…
  (най-вероятно в Украйна, Приднестровието и защо не отново на Балканите)…

  4. Паралелни действия:
  – Предизвикване на национал-сепаратизъм, в Каталуния, Галиция, Шотландия, Сардиния и Ломбардия…
  – Нова война на Баланите…!!!
  ( Да не забравяме договора за стратегическо сътрудничество между САЩ и Турция…)
  – Предизвикване с армията от дезертьорите-акънджии кървав терор на Балканите и в Е.С.
  (“акънджии” – религиозни нойници-наемници за насилствено налагане на ислям, от времето на Османския бейлик)…
  – Чрез мрежите от американофилски НПО-та, чрез “мирен уличен терор” в стил Майдана, предизвикване на процеси, водещи до… разрушаване единството, християнските ценности и мира в българското и европейското общества…

  5. Крайна цел:
  – Американска икономическа (и малко военна) окупация на ЕС, по успешният “Модел” – АКБ (Американска Колония България)!

  6. Спасението
  Спасението на ЕС е в… същинските му цели:
  – Икономика №1 в тясно енергийно, технологично, етико-морално и суровинно сътрудничество с Арабския свят и Русия…!
  (За България – “Чрез развита икономика, към благоденствие на нацията”)
  – Еврото, да стане валута №1 в света…!
  (след реорганизация на валутния съюз)
  – Заличаване на създадените от САЩ терористични мрежи.
  (Сороските НПО-та, “бежанците-акънджий”, Ал,Кайда и ИДИЛ)…
  – Засилване на ЕС, чрез приемане на Русия в икономическите е военните му структури…!!!
  .
  Само така, САЩ ще “духат супата”, а Русия, май, ПАК ЩЕ ПОМОГНЕ НА ЕВРОПА ДА СЕ СПАСИ от Фашизма… или… Либерал-садизма и джендър-изма…
  (разликата между двете се оказа “твърде тънка и неуловима”…)
  .
  (Х.2014г.; ІІ.2018)
  .

  (Х.2014г.; ХІ.2015г.; І.2016г., ХІІ.2017г.; ІІ.2018)

 3. nafto Отговор

  02.03.2018 в 19:41

  Господин генерал Джоузеф Вотел,как си представяш нещата.Сигурно смяташ,че навсякъде по света ще си развяваш байрака без никой да пречи.Не си познал.Недей да дразниш Русия,че става опасно.

 4. иван Отговор

  05.03.2018 в 11:32

  Ами кво прайм ся???
  много неуважаеми педерал Джоузеф Вотел,приберете си насраните краварски задници и беж да ви нямя в насраните ви ФАЩ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *