Алекс Сърчаджиева се Поболя! Виж от какво:

0

Алекс СърчаджиеваАлекс Сърчаджиева прегря от работа и се разболя.

Това се очакваше да стане, след като дъщерята на Пепа Николова няма и секунда, в която да седне и да се нахрани спокойно, а работи почти денонощно.

Тя  обикаля от репетиция на репетиция, вечер участва в представления, снима реклами или риалити програми, а по четири месеца в годината е ангажирана и като телевизионна водеща.

Актрисата нямала време да хапне спокойно и ядяла на крак сандвичи и пици, бисквити и чипс…, колкото да залъже глада си.

Тези дни талантливата актриса получила силни болки в стомаха и лекарите й открили гастрит в остра форма. Изписали й лекарства и я посъветвали да пази диета – да избягва пикантните храни, пърженото, тестените закуски, сандвичите, тежките колбаси… И да набляга повече на супичките, варено месо и екосалати.

Хапването в заведения за бързо хранене и ведомствени столове пък й било тотално забранено.

„Но аз нямам време за такава диета, кога ще готвя? И като сготвя, да нося в чантата си бурканче със супичка ли“, простенала Александра. И посегнала към по-лесното – лекарствата!

Само че гастритът само с лекарства не минава и хранителният режим е задължителен.

Тя наистина е много заета, говорят колегите на Алекс. Нагърбила се е сама да изкарва пари за цялото семейство.

Но какво пречи на Ласкин, вместо да нищи политиката в кръчмата, да започне да й прави супички и леки ясния, питат се те.

Отговорът е ясен. Ласкин няма да си жертва рахатлъка и виното, за да готви на жена си. А това, че тя се превива от болки, си е неин проблем.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/l9PuKBUJk6E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *